Hogyan tudnák felkerülni egy nagyobb csapathoz? (pl Eto)
Figyelt kérdés
14 éves vagyok...
azt mondják ,hogy akkor már késő elkezdeni a focit:(
ez vajon igaz?
Mert ha felnövök akkor focista szeretnék lenni.
Amúgy télleg rengeteget kell futni?És miket gyakoroljak ,hogy kiváló labdarúgó váljon belőlem???
2011. máj. 2. 17:53
21/22 A kérdező kommentje:
köszi :) (am nem most kezdtem,csak most gondoltam úgy h eljött az ideje annak h egy nagyobb csapathoz menjek)
amúgy a női ligákban könnyebb elhelyezkedni. :)
am melyikben játszol???Jah és ha pl Premier league-ben nem is de angol másodosztályban még van nekem hely nem???
2011. máj. 18. 18:33
22/22 anonim válasza:
Én mennék magyar nyolcadosztályba is, meg falusi csapatab is, csak vmennék :D. Most leszarom hogy kik vanna kmelletem meg előttem, lényeg hogy élvezzem, nem kell ahoz Tottenham vagy Eto mez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!