FOCI gyakorlás? Bővebben lent
fuss, dekázgass, és legyél céltudatos
ja és nem árt ha eljársz valami sportegyesülethez focizni
járj edzésekre. Dekázás nem sokat ér nem freestyle
fuss sokat erősitsd a lábadat és ha van otthon placotok(udvar) és ha van egy csupasz fal akkor paszolgasd a labdát belsővel 10-et madj a másik lábaddal, utánna külsővel, fejjel dobd fel és vedd le a labdát
milyen poszton akarsz?
ha kapus dobd fel és kapd el ugorva kétkézzel és dobd a falnak közelről erősen és reflexből kapd el
és vetődj füvön vizben homokban
védő beállást gyakorold odalépsz test a testel gyurd ki magad és ha jön beállsz és lepatan rólad
ha csatár akkor menny le a pályára és vezesd a labdát kölsővel, belsővel, sprint be és lődd le gyakorold videórol cseleket
lőj 11-est szabadokat stb. 15 évesen már lehet késő de a helyi csapatban ha jó leszel 2-3 év múlva bevehetnek..
én kisebb voltam rengeteg focisztam egyedül tudtam mindent most kijöttem belőle ne héz viszaesni nem is megy annyira és maradtam kapus (minden voltam ami csak lehetett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!