Mit csináljak? (foci)
Majdnem 10 évvel idősebb vagyok, mellesleg lány :)
De kiskorom óta focizom, játszottam lány és fiúcsapatban is. Én is ilyen voltam mikor kezdtem, elmentem egy edzésre, a következőket kihagytam. Nem passzoltak meccsen, vagy be se cseréltek, feladtam... Aztán átkerültem egy fiúcsapathoz, ahol segítő kezeket kaptam. A lényeg az, hogy először is NE ADD FEL. Főképp ha ez az életed ! Tudom hogy milyen félénknek lenni, de hidd el egy JÓ, összetartó csapatban, JÓ edzővel minden lehetséges. Munka kell hozzá, sok sok kitartás, de ha van tehetséged és eldöntötted hogy ezt AKAROD csinálni, akkor meríts erőt a saját döntésedből, senkit ne hagyj az utadba állni, és higyj nekem, meglesz a gyümölcse. :) Lehet hogy keresgélned kell hogy találj egy neked megfelelő csapatot, de biztos, hogy fogsz. Legyél kitartó, higyj magadban és mindig csak a cél lebegjen a szemed előtt: ezt akarod csinálni !! Remélem minden úgy fog menni ahogy szeretnéd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!