Lehet esélye Torresnek a Chelseaben?
Túl sok pénzt adtak érte ahhoz, hogy ne tartsák meg nyáron. Ahogy az előttem válaszoló is írta, Shevchenkora fog hasonlítani az ő pályafutása a Londonban.
Torresnek nagyon nagy neve van a jelenlegi foci világban, de abszolút nem értem a Chelseat, hogy minek kell egy zsák pénzt kiadni egy olyan játékosért aki már ilyen régóta ennyire gyengén teljesít. Kis túlzással csak annyi haszna van, hogy kitölti a teret. Anno amikor megvették Shevát, ő a világ egyik legjobbja volt aki pazar formába játszott a Milanba, míg Torres esetébe egy önbizalom hiányban szenvedő rettentő gyenge formában játszó játékosért adtak sok pénzt. Szóval az előjelek alapján Shevában azért volt potencia,és jobban lehetett benne bízni, de ő se vált be.
A Real is megszívta Kakával aki szintén olyan gyenge volt a Milanos utolsó éveiben, hogy 15-öt se ért volna meg, nem hogy 65-öt, és a Milan is megszívta Ronaldinhoval (bár ők érte viszonylag nem adtak olyan nagyon sokat, de akkor se vált be).
Ezek után nem is értem a Chelseat, hogy lehetett ennyi esze...Torres náluk lesz még 2-3 évig, majd pár millióért visszamegy Spanyolországba, vagy egy gazdag Amerikai/Arab csapathoz. De remélem, hogy rám cáfol. Nem vagyok Chelsea fan, de szurkolok neki, de nem sok esélyt látok rá...
Egy biztos, Liverpool óriási üzletet csinált vele!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!