Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Lehet esélye Torresnek a...

Impi Zsolti kérdése:

Lehet esélye Torresnek a Chelseaben?

Figyelt kérdés
A Chelsea a kedvenc csapatom , Torres a kedvenc játékosom, szóval non örültem mikor télen ide szerződött.De miért nem láttuk még az igazi Torrest? Ugyan megtartják a nyáron?
2011. ápr. 22. 09:46
 1/3 anonim válasza:
félek hogy Sevcsenkó sorsára fog jutni,én Pool drukker vagyok,de már vártam hogy mikor megy el,már 1 éve nagyon nem megy neki,sztem vissza kellett volna menni Spanyolba,de lehet hogy vissza is fog még,a Chelsea egyérteműen bakott lőtt vele,inkább vmi gyors szélsőt kellett volna venniük,Drogba-t nem tudja úgyse kiszorítani Torres
2011. ápr. 22. 10:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Túl sok pénzt adtak érte ahhoz, hogy ne tartsák meg nyáron. Ahogy az előttem válaszoló is írta, Shevchenkora fog hasonlítani az ő pályafutása a Londonban.

Torresnek nagyon nagy neve van a jelenlegi foci világban, de abszolút nem értem a Chelseat, hogy minek kell egy zsák pénzt kiadni egy olyan játékosért aki már ilyen régóta ennyire gyengén teljesít. Kis túlzással csak annyi haszna van, hogy kitölti a teret. Anno amikor megvették Shevát, ő a világ egyik legjobbja volt aki pazar formába játszott a Milanba, míg Torres esetébe egy önbizalom hiányban szenvedő rettentő gyenge formában játszó játékosért adtak sok pénzt. Szóval az előjelek alapján Shevában azért volt potencia,és jobban lehetett benne bízni, de ő se vált be.

A Real is megszívta Kakával aki szintén olyan gyenge volt a Milanos utolsó éveiben, hogy 15-öt se ért volna meg, nem hogy 65-öt, és a Milan is megszívta Ronaldinhoval (bár ők érte viszonylag nem adtak olyan nagyon sokat, de akkor se vált be).

Ezek után nem is értem a Chelseat, hogy lehetett ennyi esze...Torres náluk lesz még 2-3 évig, majd pár millióért visszamegy Spanyolországba, vagy egy gazdag Amerikai/Arab csapathoz. De remélem, hogy rám cáfol. Nem vagyok Chelsea fan, de szurkolok neki, de nem sok esélyt látok rá...

Egy biztos, Liverpool óriási üzletet csinált vele!

2011. ápr. 22. 12:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát ha tartja a formáját és 14 meccsenként rúg gólt akkor nem..
2011. ápr. 23. 23:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!