Ki a kedvenc focistátok?
Ha lehet, akkor 1 régi és 1 mai focistát írjatok csak!
Ja és hogy miért ők.
Alan Smith
David Beckham
Ricardo Quaresma
Köszönöm mindenki válaszát.
15:01, 68%-os:
Nekem a kedvencem Xavi.
Le se tudom írni, annyi minden miatt a kedvencem.(Klubhűség, szerénység, a pályán azok a meglátások, a pontos passzok, stb....)A válogatottban és a Barcában is tetszik a játéka és szívem szerint neki adtam volna az aranylabdát.
Del Piero az örök kedvencem. Egy hatalmas klasszis, aki 20-21 évesen kiszorította a Juventus kezdőcsapatából az akkor fénykorát élő Roberto Baggiot. Lassan 37 éves, és még mindig a csapat egyik legjobbja. Egy kivétellel ő tart minden rekordot a csapatban, világbajnok, és a Juvéval mindent megnyert már.
18 éve játszik a Juventusban, akkor sem hagyta el a csapatot, amikor kizárták őket az első osztályból. Nem sok ilyen hűséges játékos van manapság.
Szinte alig láttam egyforma kedvenceket.Ennek örülök.:)
Apukám kedvence amúgy pont Baggio volt.:)
Dzudzsák és Gera Zoli a magyar vállogatottbol.
Imre
Puskás Ferenc és Fehér Miklós
Gonzalo Higuain:)
Xavi - miota az eszemet tudom barca drukker vagyok,es o egy igazi példakép ,klubhuseg,alázatossag,szerénység - ezek azok az erények amik egy igazi futbalistat naggya tesznek.Mindezek mellet o a barcelona jatekanak mozgatorugoja már évek ota.
Ronaldinho - orok kedvnc. ő az aki miatt futballbolond lettem.cselei,játékossaga,goljai,eletvidamsaga orkokre bennem fog elni.Mas kerdes hogy aztan elzullott,bár en ezt is ugy fogom fel hogy elvezte az eletet.futballistakent mindent elert utana pedig kicsit tobbet szorakozott-en is ezt tettem volna.
Az idosebbek kozul sol campbell ,pavel nedved ,del piero ,totti ,maldini allnak kozel hozzam.
"Régi": David Beckham, a szabadrúgásain nőttem fel
Mai: Xavi, azért amiért a kérdező :D
:)
Örülök, hogy rajtam kívül más is szereti Xavit!
Tegnap is jól játszott!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!