Ki a kedvenc focistátok?
Ha lehet, akkor 1 régi és 1 mai focistát írjatok csak!
Ja és hogy miért ők.
Ryan Giggs az egyik, és már mindent leírtak róla. A másik Wayne Rooney. Hajt, akar, kitartó, önzetlen és alázatos. Most nincs bombaformában, de szerintem példaértékű játékos. És mivel lány vagyok, nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy nála szexisebben senki nem tudja mellel levenni a labdát.:)
21/L
:) Ez jó volt!
Én is lány vagyok amúgy.
Cristiano Ronaldo
Imádom a stílusát, a játékát.Szerintem a legkülönlegesebb az összes futballista közül.Egy példakép aki magabiztos, nem egy szerény ember inkább beismeri, hogy igenis az egyik legjobb játékos.Nagyon sok egyéni megmozdulása van.Nélküle nem lenne itt pl a Portugál Válogatott ahol most van és ha már portugáliánál járunk: Megtanítja az embereknek, hogy tiszteljük és szeressük hazánkat:)
De még sorolhatnám miért is ő az én kedvencemxD
Neked ki?
Alessandro Del Piero , JUVE drukker vagyok ,5 éves korom óta , Ő már akkor is JUVENTINO volt, most is az, és örökké az lesz ! ...klubhűség,tisztesség,becsület - kreativitás,ritmusérzék,félelmetes rúgótechnika..stbstb...fel nem lehet sorolni ennek az embernek az erényeit, nagyságát, hatását az "utókorra" , pl: nem véletlenül Ronaldinhonak is Ő a példaképe, aki meg az elmúlt évek legjobb focistája (én a fénykorában lévő 'Dinhot, messze jobbnak tartom Messinél meg cénél..)
Tovább nem fejtem ki, ám de igazából nem tudom , h. réginek vagy mainak tituláljam e, hiszen lassan 18 éve JUVE játékos, és még ma is aktív focista, bár már természetes megkoptak az oroszlánkörmök...
ja, kiegészítésként csak annyit, h. Ő az egyik olyan focista, akit az az igazságtalanság ért,h. nem lett aranylabdás,pedig bőven lehetett volna...Raul és Beckham is ilyen szerintem...
Del Piero mint játékos,ember. Mindenhogy példakép számomra.
Maiak közül? Del Piero régi is meg mai is :D De lehetne még mondani Nedvedet Krasicot Chiellinit Buffont Sissokot.
Fiatalok közül pedig Giovinco.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!