Mit gondolsz Wayne Rooney-ról? Véleményed szerint jó játékos?
Figyelt kérdés
Nekem ő a kedvencem, számomra ő a világ legjobb játékosa. és szerinted? ird meg véleményed!!!2011. márc. 30. 19:39
1/13 anonim válasza:
GreenTea
Szerintem is nagyon jó játékos.
2/13 A kérdező kommentje:
köszi. másvalaki?
2011. márc. 30. 20:22
3/13 anonim válasza:
Bár nem a kedvenc csapatomba játszik, de iszonyatosan jó játékos, és még nagyon fiatal is. Elég hirtelen haragú néha, de ez van:) Szerintem nem a világ legjobbja, de közel áll hozzá, és mivel fiatal lehet még az:)
4/13 anonim válasza:
Nem szeretem a MU-t de szerintem is jó játékos :D gólerős csatár
5/13 anonim válasza:
Nekem is ő a kedvencem.
A véleményem pedig röviden, tömören: "A labdarúgáshoz olyan hősökre van szükség, mint Wayne Rooney." /Brian Clough/
21/L
6/13 anonim válasza:
Tényleg jó játékos de én nem szeretem mert a Liverpoolnak szurkolok :D
Legalább nem olyan ellenszenves mint sok másik MU-s :)
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi. a 4. komi a kedvencem, úgy látszik egyet értünk.
2011. ápr. 1. 20:22
8/13 anonim válasza:
Ha nem lenne jó akkor nem a MU-ban tolná.
Jó persze hogy jó csak néha visszavehetne de viszont még igy is szimpibb mint CRonaldo
9/13 anonim válasza:
13 éve vagyok MU szurkuló.
Szeretem annyira őt hogy kimondjam amit gondolok.
A legjobban azt tenné ha menekülne Manchesterből mert egyre szarabb a csapatunk. S.A.F. bejelentette hogy a nyáron se fogunk igazolni...
Így nincs jövő a Unitednél.
Európának szüksége van egy ütős MU-ra.
De így ...
10/13 A kérdező kommentje:
én nem így gondolom. Szerintem most nagyon jók vagyunk, és nagy esélyünk van idén a triplázásra (Liga, Kupa, BL) . De ha a szurkolók így állnak hozzá.... amugy ősszel volt róla szó , h elmegy, de mégis kitartott a klubjánál és ezt sztem tök jó. Most komolyan, te melyik másik klubban tudnád elképzelni??? én 1ikben sem....
2011. ápr. 2. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!