Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » TENISZ MECCSEN mikor lehet...

TENISZ MECCSEN mikor lehet inni? és mikor kell térfelet cserélni

Figyelt kérdés

Sziasztok!

egy rendes tenisz meccsen mikor szabad leülni és inni? és menyi ideig szabad ülni?

és mikor kell térfelet cserélni?

2011. márc. 6. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

1. szett után és utána 2 szettenként van szünet és térfélcsere, közte talán 2 perc szünet.

Ez a normál lefolyás...

2011. márc. 6. 22:09
 2/5 A kérdező kommentje:
nem értem:D
2011. márc. 6. 22:17
 3/5 anonim válasza:
100%
Én úgy jegyzem meg, hogy mikor van szünet, ha a game-k összege páratlan. (pl. 3-2 után van szünet, mert az = 5) Akkor van térfélcsere, meg inni is tudnak. Tiebreake előtt nincs szünet, automatikusan folytatódik.
2011. márc. 7. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mind a két előttem szóló rosszul írta, az első ráadásul orbitális butaságot is írt.

Inni minden páratlan game után lehet. Tehát első, harmadik, ötödik, hetedik, stb. Az ivással egyidőben térfélcsere is van!

Leülni pihenni a szett első game-e után nem lehet (tehát 1-0nál CSAK INNI lehet, leülni NEM), utána az ivószünet (3.5.7.9. stb game között) egyben pihenés is.

A térfélcsere maximum 90 másodpercet vehet igénybe. A játékos kérheti a bírót a 90 másodperc indokolt esetben történő meghosszabítására (felszereléscsere, gripcsere, közönség miatti időelhúzódás, stb).

2011. márc. 7. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocs, 10:19-es jól írta csak kissé pongyola a megfogalmazás :)
2011. márc. 7. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!