Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki szerint a foci a legjobb...

Ki szerint a foci a legjobb sport a világon?

Figyelt kérdés
Az összes többi sport sz@rt sem ér mellette! Ki ért ezzel egyet a kérdéssel? A két kérdéshez a válaszokat együtt írjátok le a válaszadáskor, ne külön.
2011. márc. 6. 18:45
1 2 3 4
 11/31 tomi8521 válasza:
kérlek mutasd meg amit írtam köszi:D
2011. márc. 14. 08:21
 12/31 A kérdező kommentje:

Itt van:

A kérdező kommentje:

A kérdés olvasóinak:

Ezt a kérdést nem én írtam,hanem a focimániás barátom.

Hozzáteszem,hogy én még a foci szó említését is gyűlölöm,szóval engem ez a sport nem érdekel.

Szóval,bocs az esetleges kellemetlenségekért :)

tomi8521 válasza:

úgy látszik ember még nemhallotál az NBA ről-.-"

"Az összes többi sport sz@rt sem ér mellette" <---erről annyit majomgyerek a focisták fetrengenek a pályán(ez férfias?) kosárban ez megtörténne akkor a csapattársai,edzője,rajongók körbe állnák és kiröhögnék......ha vki szimulál lecserélnék (rögtön) lásd miami heat 1ik meccsén....

Basketball is brotherhood(a kosárlabda a csapatról szól nem arról h 1ember nyeri meg a meccset mindenki kiveszi a részét a játékból védekezés,támadás)

Nem keresnek eleget ááááááhhhhhh nem! Kobe Bryant laza 26millió dollárt keres évente!ez (5.200.000.000Ft)

Dwight Howard az összes focistát kiütné....

Látszik h csak focit nézel...Annyira nagy böszme séget mondtál...(tatok)

Szerintem kosárban többféle pontszerzési fajta van mint fociban:)

2011. márc. 14. 17:50
 13/31 anonim ***** válasza:
42%

Jól van gyerekek. Még, hogy a foci a legjobb sport a világon??? Hm....ez érdekes. Na lássuk csak. A labdarúgás valóban a legNÉPSZERŰBB sport a világon, de nem a legjobb!

Mit tud egy focista?? És mire veri a mellét? Az összes focista egy beképzelt csicska. Azt hiszik, hogy ők a kemények, közben pedig sípcsont védőben fociznak kicsit megrúgják őket, és sírnak a pályán, majd belehalnak a fájdalomtól. 22 ostoba rugdos egy bőrbogyót összevissza. A szerencsétlen kapusnak van a legnehezebb dolga, ha kivéd egy gólt bravúrosan, akkor a szakkommentárok meg sem dicsérik, bezzeg ha valamelyik csatár rúg egy potyagólt akkor az már világsztár. Ez kicsit igazságtalan, gólt rúgni könnyebb, mint azt kivédeni! És pofátlanul sokat keresnek.

Én nem szeretem a labdajátékokat, de a kosárlabdát azért többre becsülöm. Fél pályáról abba a pici gyűrűbe bedobni csont nélkül, sokkal nehezebb bedobni, mint berúgni egy 11-est, szerencsétlen kapusnak esélye sincs, jóformán.

De a vízilabda is komolyabb tudást és erőfeszítést és ügyességet igényel, mint a foci. Nem értem, hogy a focisták mire verik magukat.

Kedves kérdező a kérdés enyhén provokatív.

Ezt te írtad: "Az összes többi sport sz@rt sem ér mellette!"

Erre azt mondom, hogy gyere le hozzánk ökölvívó edzésre, azt hangoztasd ezt nálunk ott. :)

2011. jún. 27. 19:46
 14/31 anonim ***** válasza:

Nos kedves kérdező! A többi sport sz@rt se ér a foci mellett? Ezek a sportolók a a te csicska focistáidat szilánkosra törnék, hiába siránkoznának:

http://www.youtube.com/watch?v=C7U-h7va8mI

http://www.youtube.com/watch?v=H8v-qZFVYnc

http://www.youtube.com/watch?v=4H4j9BbyfLw

http://www.youtube.com/watch?v=HTMCdRIJkZM

Bizony, bizony, itt nem veszik be azt, hogy neked mennek, lefekszel a pályára, és elkezdesz rinyáni, hátha a bíró ad az ellenfélnek lapot! Hogy miért? Azért, mert itt férfiak játszanak, nem csíra focisták! Ez az igazság, haver, barátkozz meg vele.

2011. jún. 27. 20:23
 15/31 TOMAtm ***** válasza:

A fiúk fociznak,a lányok röpiznek,a Férfiak súlyzóznak.

-asszem ezzel mindent elmondtam.a foci nem sport hanem játék.

2011. jún. 27. 20:40
 16/31 anonim ***** válasza:

az előző komment tetszik:D

de nem lehet különbséget tenni, mindegyik sport jó valamire. a konditól jobban nézel ki, a foci szórakoztat, a ping pong fürgévé tesz, a box önbizalmat ad stb. élvezetes nézni és játszani a focit,de mást is élvezetes nézni és játszani. az más kérdés hogy mire iratnám be a fiamat, ha abban a korban lesz majd..(még nincs fiam).

ez a "többi szart sem ér" pedig arra utal, hogy a kérdező 10 éves vagy egy 10 éves szintjén van, aki csak az igent és a nemet ismeri

2011. jún. 27. 20:43
 17/31 A kérdező kommentje:
Új válaszolók: Kérlek titeket, hogy olvassátok vissza a váaszokat, és kiderül, hogy a kérdést NEM ÉN írtam ki, hanem egy barátom. Szóval, ha kérhetem, ne rajtam töltsétek ki a mérgeteket.
2011. jún. 28. 17:37
 18/31 anonim ***** válasza:
úgyse tudjuk ki vagy csak mondjuk
2011. jún. 28. 17:45
 19/31 anonim ***** válasza:

SZO.Pjatok le mind!

Nézzél utána statisztikákban mennyien kiváncsiakfutbbalra és meennyi pénz van ebben a sportbana többi sporttal összevetve, Aki meg NBA mániás annak meg üzenem hoyg költözzön ki USA-ba a sok ujgazdag közé ,europában vagyunk NEM amerikában.

Ki tud olyan sportot mondani amiben az utolso lefujásig bármi megtörténhet, amelyben a bírónak ekkora szerepe van, ahol ennyi érzelem van? A foci örök és azis lesz!;)

2011. jún. 28. 19:15
 20/31 anonim ***** válasza:
És aki itt linkelgette a nagy fiukat...az szellemileg analfabéta hiszen a kérdés az volt hogy melyik sport tetszik nem pedig az hogy melyik sportolo erösebb! csicska ge.ci-...-.-
2011. jún. 28. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!