Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A spanyol 1. osztályban a...

A spanyol 1. osztályban a Real és a Barca ennyire jó csapat, vagy a többi ennyire gyenge manapság?

Figyelt kérdés

néhány éve nem volt ekkora különbség a csapatok között, a két nagy mellett ott volt pl. Villarreal, Valencia, Sevilla és még talán a Getafe is....

ennyire jók tehát az óriások, vagy mivan?

2011. márc. 5. 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:
ennyire jók;) nem lehet, persze a többiek gyengék hozzájuk képest de ebben az évben a spanyol 1-osztály lett a legerősebb bajnokság;) HALA MADRID!!!!!
2011. márc. 5. 10:26
 2/4 anonim ***** válasza:
34%

eddig sem volt szoros, mindig volt 20-30pont különbség a 2.-3. között.. európában a legszarabb bajnokság a spanyol..

nem tudom feltűnt, hogy más bajnokságban senkinek sincs esélye (közel) 80 gólt lőni 26 meccs alatt, szóval ez elárult mindent a csodabajnokságról.. az megy oda, aki 'világlegjobbja' akar lenni, mert lf@szt sem kell letennie és 'világlegjobbja'

barszelónáról meg annyit, hogy egyszer kapnak egy ellenfelet és kikapnak.. lásd arzenál..

olyan szinten csökkenteném a laliga értékét, hogy eltűnne, mert egy ritka nagy SZAR

pl.: kertitörpe [kacsa(messi)] lőtt 26 meccsen 27 gólt.. ez mi a f@szom? ez egy szar

2011. márc. 5. 11:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Van két jó csapat, és a többiek fényévekkel van mögöttük annyira gyengék. A Barca nagyon erős, talán a világ egyik legjobb csapata jelenleg, de közel sem annyira jók mint amennyire látszik a bajnokság alapján. Meglehet őket is verni (Pl. mostani Arsenal meccs, tavalyi Inter elleni meccs, tavalyelőtt Chelsea). Messi is csak azért ekkora sztár mert egy ilyen gyenge bajnokságba játszik, egy komolyabb csapat simán kikapcsolja. Angliába vagy Olaszországba nem rugdosná így a gólokat.
2011. márc. 5. 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Is-is...utálom már a Real-t (mondjuk soha nem szerettem, de a Ronaldo-Figo-Zidane-Robi Carlos-Guti/Makelele.stb időszakban azért voltak legalább számomra szimpi játékosai) a Barca-t meg jobban szerettem régi időszakában..Ok, h. most iszonyat jók, és még ha gyenge formában is vannak (lásd Bl -meccs a héten) nyernek...de az baromira antipatikus, h. megvásárolják 1-1 csapat legjobbjait, pl: Adriano,Afellay,Mascherano....és ültetik őket a padon....régen szerettem nézni a spanyol bajnokikat, imádtam a Valenciát, az Aimar-időszakban...akkor még sehol nem volt a barca :)...ma meg megveszik a riválisok legjobbjait...így nincs ellenfél...nézd meg a Valenciat, aki a 3. vagy 4. helyen áll...szétalázta a Schalke, aki 1 német bajnokságban is vergődik...nagyon gyenge a spanyol bajnokság...sajnos, hol vannak a régi nagyok, Athletico, Deportivo, Sociedad ?...ha ez így folytatódik, pár éven belül a skót bajnokság színvonalával fog "vetekedni" ez a nyamvadt La Liga...ott is, 2 csapat nyomorgatja egymást...a többiek 30 pont hátrányban...szánalmas...
2011. márc. 11. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!