16 évesen nagyon késő már focizni? Tatabányai vagyok
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 09:44
1/8 anonim válasza:
Ha van hozzá tehetséged nem késő, de arra szerintem ne számíts, hogy egy világhírű focista lesz belőled, de ha jól megy egy nb3 vagy 2 es focista még lehet belőled.
2/8 anonim válasza:
Magyarországon minden korban késő már focizni, ha a világhírre mész. Ha nem, akkor meg sosem késő...
3/8 anonim válasza:
Szerintem, ha tényleg nagyon tehetséges vagy és sokat foglalkozol vele és gyerekkorod óta focizol még világhírű is lehet belőled mellesleg kell pénz is kell hozzá. (élő példa Simon Krisztián nem rég ment az Újpestből a Feyenoordba) 1. voltam.
4/8 anonim válasza:
Második, ez egy idézetnek is beillik.Ha megengeded, ellopnám.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat még csak annyit hogy én nem tudok olyan sok trükköt a fociban de attól még lehet valki jó focista nem?
2011. febr. 20. 12:20
6/8 anonim válasza:
Lehet, de azt gyakorolnod kell, első sorban tudd megtartani a labdát, tudj futni és rúgni, passzolni aztán jöhetnek a cselek.
7/8 anonim válasza:
Drogba is 16 évesen kezdett komolyabban foglalkozni a focival bár csak 24 évesen volt profi csaptban , ha télle szerencséd van és ez nagyon kell és tehetség is meg van meg pénz meg minden akkor szerintem egy német Bundeséiga 2 vagy angol másodosztáj lehet a te csucsod ha minden összejön , szerintem !!
8/8 anonim válasza:
A focit szomszédaink közül Ausztriában érdemes elkezdeni valami legalja osztályban. Onnan csak felfelé vezet az út. Oda járnak német, olasz stb tehetségkutatók, akiknél megmutathatod, hogy mit tudsz. Jó focista csak úgy lehet valaki, ha komolyan gondolja, koncentrál, ott van a pályán fejben is és fizikailag is, megtesz mindent, hogy nyerjen, de nem csügged ha veszít. Járható út, de az eleje nem zökkenő mentes. A mai fociéletben a csapatokon belüli ellenségeskedés a játékostársban látott konkurencia, nagyon megnehezíti a fejlődő játékosok dolgát. Az igazi klasszisok kiszorítják a többi játékost, legyen az bármilyen fiatal tehetség. Pénz, pénz, pénz ennyi a lényeg, most már csak ez különbözteti meg a jó focistát a még jobbtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!