Mit lehet ilyen esetben tenni? (Foci)
Nagyon szeretek focizni, és sokan mondták hogy nagyon jó érzékem van hozzá. Nem játszok csapatban, de szerintem már késő hozzá, mert én szerintem már elkéstem ezzel. ugyanis nemsokára ifibe játszhatnék. láttam már edzést, és azok a formációk és dolgok amiket csinálnak, azok nekem teljesen idegenek és biztos vagyok benne hogy nem tudnám edzésen hogy mit kell csinálni. stb
kis városban lakom, itt viszonylag nem lenne nehéz az edzés, de nagyon rossz a hangulat, tele van ilyen "keménykedős emberekkel" meg mindig lebasznak meccsen üvöltöznek egymással -.-"
a közelben lévő nagyvárosban meg már nagyon bonyolult.
Mit lehet ilyen esetben csinálni?
15/f
Nézd!A foci csapatjáték.Ahhoz,hogy a csapat nyerjen együtt kell az embereknek edzeni,játszani.Próbáld meg,menj el egy pár edzésre,ismerkedj velük és utána te magad tudsz dönteni,hogy igen nekem erre van szükségem ezt akarom csinálni v. épp az ellenkezője.Egyébként mindenhol ahol vannak emberi csoportok vannak kisebb nagyobb zörrenések,de ne foglalkozz ezzel,mert ha hasonló gondolkodású emberekkel összebarátkozol akkor nem lesz jelentősége.
Ha meg nem tetszik akkor otthagyod.Egyébként van olyan hogy free styl foci.Akkor te vagy és a labda.
szidják a focistákat, meg bekiabálgatnak meccsen? Nahát!
banyek, cak az menjen katonának, aki ilyet szeret :D
Csá!
Szerintem csináld azt amit szeretnél és ha focizni akarsz akkor focizzál.Másokkal meg ne foglalkozz.
Nem késő! Nem leszel válogatott játékos illetve nem is fogsz nb1ben játszani, de ettől függetlenül még ugyan úgy élvezheted a focit, mint ők, sőt jobban is, hiszen nekik ez munka és az egész egy stresszes sz*r lett már nekik.. Ráadásul szétszedik a testüket teljesen a túlzásba vitt butaságokkal.
Amúgy pedig mindig lesznek a focipályán ilyen nagyszájú idétlenek.. Lehet az kisváros vagy nagy egyaránt megtalálhatóak ezek a viselkedések...
Az edzések pedig nem kemények... Én 7 évig fociztam.. (8-15 éves koromban) és simán bírtam az edzéseket... Pedig én Budapesti vagyok és megjártam az FTC-t az MTK-t a honvédot és a Csepelt is szóval nem nevesincs klubokba jártam edzésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!