Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Fc Barcelona-Arsenal meccset...

Fc Barcelona-Arsenal meccset (2011 02 16) melyik adón sugározzák?

Figyelt kérdés

Nem tudjátok, hogy a 2011 02 16-án történő

Fc Barcelona-Arsenal Fc mérkőzést melyik csatorna sugározza és hánykor ?

2011. febr. 11. 08:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

nem bírsz leirni egy mondatot káromkodás nélkül mi?

'sokkal jobban fociznak mint bárki más...' <-- mindenki azt hisz amit akar egy BBVA-t megnyerni egy ilyen Real mellett nem nagy szám.

és ez nem divatdrukkerség szeretem nézni ahogy fociznak és pont. <-- á nemaz egészen addig szereted nézni őket amíg nyernek aztán mész másohva.. de gondolom fingod nincs a klub trténelméről, stb csak annyi h ottvagy egy Messi és kész.. (nem kell Wikiröl másolgatni köszi)

2011. febr. 13. 17:32
 12/30 anonim ***** válasza:
Amúgy azt sajnálom rajtuk h őket is ócsárólják az ilyen szurkolók miatt de ez már leeshetett volna..
2011. febr. 13. 17:35
 13/30 anonim válasza:

15:13

te kevered a szezont a fazonnal barátom :-) a Barcába nincs sok beképzelt f@sz amiről te beszélsz az a Real és Messi meg Guardiola meg majdnem mindenki kb a megtestesül szerénység szóval inkább elöbb nézz körül aztán szídjad a "divat drukerekt "

2011. febr. 15. 17:31
 14/30 anonim válasza:

17:32

Egy iylen real melett ? xD te mit nézel Mourinho az edző a jtákosok közül pár "híresebb" C Ronaldo,Cassias,Xabi Alonso,Marcello,Benzem,Özil,Sergio Ramos,Khedira,Higuain, Cannavaro,tényleg nagyon szar csapat :-) igazad van...

2011. febr. 15. 17:38
 15/30 anonim válasza:
cöööhhh:D c ronaldo? nézted a meccseit az elmúlt fél évben? labdához se ér és fel van háborodva, h nem rúg gólt...na őő beképzelt meg még sorolhatnám..de h Messi? istenem-.-' am bevallom én is Messi miatt kezdtem drukkolni a barcának..de előtte egy ideje nem is nagyon néztem focit és azt se tudtam ki az a messi..cs néztem h h focizik és el vtam ájulva:) aztán nem vt nehéz beleszeretni a csapatba is <3 sok jó focista, jó foci, csapatjáték, mindenféle önzőség nélkül:) és ha azt gondolod h Messi beképzelt, ajánlom h olvass/nézz vele készült interjúkat, v róla szóló interjúkat, amiben a legjobb edzők, legjobb játékosok stb. nyilatkoznak róla...:) de amúgy elég ránézni is és lerí róla, akár a pályán, akár a pályán kívül:) ő tipikusan az a ritka fajta, aki nem a pénzért focizik..:)
2011. febr. 16. 09:21
 16/30 anonim válasza:
ja és attól, h 'híres' játékos játszanak egy klubban, nem lesz jó csapat:) lásd Real Madrid..dehát meglátjuk majd újra április 17.-én :)
2011. febr. 16. 09:24
 17/30 anonim ***** válasza:

17:31 Ezt nem a Barcára mondtam csak egy példa volt tudom h ők nem nagyképűek.

17:38 Igen egy Ilyen Real mellett. Barca -real 5-0 mond vmit? Ebben a ligában nem az számit h a 18.-at 20-0a veritek hanem h a BARCA ellen nyerjetek csak akkor lehettek bajnokok.. Ellenük is ottvolt a Mourinho meg a CR meg a Xabi meg a többi mégis.. :)

09:21 az elejével nem igazán értek egyet, CR vezeti (vagyis nemrég vezette, most nemtom mivan) a gollövő listát és geyértelműen jobb FOCISTA mint Messi. Emberként rosszabb de ugye itt az most nem lényeg :)

2011. febr. 16. 13:49
 18/30 anonim válasza:

utolsónak: ajánlom a fourfourtwo messiről szóló cikkét..:)

ahogy előttem is írták, nem kis emberek nyilatkoznak messiről és mind azt mondja, egyértelműen messi a legjobb..sőőt..nem cs most, hanem a foci történelmében..még maradonától is jobb..:) am meg a tények is bizonyítják..:)

am vki ha olvassa és van digije és nézi a meccset, írhatna egy kis bezsámolót:)

2011. febr. 16. 21:26
 19/30 anonim ***** válasza:
Igazából nem érdekel más véleménye, ahogy mást sem kell h érdekeljen az enyém, sztem jobb CR. Sokkal nagyobb szó hogy ANGOL bajnokságban kapott aranylabdát és lőtt 30 gólt egy szezonban. Továbbá Messi 'szinte' csak Xaviból és Iniestabol él, CR pedig magától hozza helyzetbe magát az esetek nagy részében. Gyorsabb és jobban cselez
2011. febr. 16. 21:32
 20/30 anonim ***** válasza:
''''Szakértők''''' véleményére már csak azért sem adok mert hihetetlenül elfogultak.
2011. febr. 16. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!