Fc Barcelona-Arsenal meccset (2011 02 16) melyik adón sugározzák?
Nem tudjátok, hogy a 2011 02 16-án történő
Fc Barcelona-Arsenal Fc mérkőzést melyik csatorna sugározza és hánykor ?
nem bírsz leirni egy mondatot káromkodás nélkül mi?
'sokkal jobban fociznak mint bárki más...' <-- mindenki azt hisz amit akar egy BBVA-t megnyerni egy ilyen Real mellett nem nagy szám.
és ez nem divatdrukkerség szeretem nézni ahogy fociznak és pont. <-- á nemaz egészen addig szereted nézni őket amíg nyernek aztán mész másohva.. de gondolom fingod nincs a klub trténelméről, stb csak annyi h ottvagy egy Messi és kész.. (nem kell Wikiröl másolgatni köszi)
15:13
te kevered a szezont a fazonnal barátom :-) a Barcába nincs sok beképzelt f@sz amiről te beszélsz az a Real és Messi meg Guardiola meg majdnem mindenki kb a megtestesül szerénység szóval inkább elöbb nézz körül aztán szídjad a "divat drukerekt "
17:32
Egy iylen real melett ? xD te mit nézel Mourinho az edző a jtákosok közül pár "híresebb" C Ronaldo,Cassias,Xabi Alonso,Marcello,Benzem,Özil,Sergio Ramos,Khedira,Higuain, Cannavaro,tényleg nagyon szar csapat :-) igazad van...
17:31 Ezt nem a Barcára mondtam csak egy példa volt tudom h ők nem nagyképűek.
17:38 Igen egy Ilyen Real mellett. Barca -real 5-0 mond vmit? Ebben a ligában nem az számit h a 18.-at 20-0a veritek hanem h a BARCA ellen nyerjetek csak akkor lehettek bajnokok.. Ellenük is ottvolt a Mourinho meg a CR meg a Xabi meg a többi mégis.. :)
09:21 az elejével nem igazán értek egyet, CR vezeti (vagyis nemrég vezette, most nemtom mivan) a gollövő listát és geyértelműen jobb FOCISTA mint Messi. Emberként rosszabb de ugye itt az most nem lényeg :)
utolsónak: ajánlom a fourfourtwo messiről szóló cikkét..:)
ahogy előttem is írták, nem kis emberek nyilatkoznak messiről és mind azt mondja, egyértelműen messi a legjobb..sőőt..nem cs most, hanem a foci történelmében..még maradonától is jobb..:) am meg a tények is bizonyítják..:)
am vki ha olvassa és van digije és nézi a meccset, írhatna egy kis bezsámolót:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!