Gáz ha 1 lány focizik, és imádja a focit?
sztem annyira gáz h nincs is helyed a társadalomban és ha egyáltalán lány létedre eszedbe jut h a focilabdához hozzáérj az már olyan bűn amiért akasztás jár...
szerintem...XD
én is imádok focizni. csapatban is nyomom:D ugy veszem észre h néhány pasinak azóta jobban bejövök.hoyg ilyen "fiús" lány vagyok:D
15/L
Én is szeretek focizni!elég jól játszottam még suliban!azóta 2év eltelt!Bp-en jelentkezni akarok egy női foci edzésre!
szerintem tökre bejön a fiúknak,ha egy lány focizik,nem tartják olyan "tápos csirkének"!:)
De hogy is!
Én is személy szerint lány vagyok és imádom a focit!
És igen sok fiú barátot lehet így szerezni! :P :)
engem is édekelt ez a kérdés :D
énis lány vagyok és tökre nem gáz :D
suliba is ha focizunk fiúk a lányok ellen tuti engem választanak először .. de msot nem dicskedni akartam ne értsétek félre :D
sztem nagyon jó dolog.. de a baráti körömben pár fiú nem annyira örül neki hogy már lányok is játszanak :D
de igen is veszélyes sport.. lealább is engem úgy lerúgott labdával a kapus hogy vérzett az orrom xDD
Barcaa ♥
Figyi! egyáltalán nem gáz!!
Én is focizok, az életem a foci!nem tudnék foci nélkül élni!
Egyszerűen lehetetlennek tartom!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!