Gáz ha 1 lány focizik, és imádja a focit?
Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 20:12
2/22 anonim válasza:
Nem gáz sőt sokszor ők sokkal népszerűbbek és sok szor a fiúknak is jobban be jönnek
3/22 anonim válasza:
Nem!
Sőt: a focista fiúk, a remek gömbérzékükkel, imádni fogják!
4/22 Owen23 válasza:
ilyen kérdést persze hogy nem baj fölleg ha valaki Fabregas és liverpool,barca rajongó
(ismerem aki föltette a kérdést.)
5/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz!Sőt szerintem kifejezetten jó ha egy lány szereti a foci és focizik is!Legalább valamit sportol!Én is szeretem a focit!De nem focizok!:)
6/22 anonim válasza:
nem gáz ha egy lány focizik. Én is focizok és nagyon-nagyon szeretem szinte ez a mindenem. És azt javaslom ha valakinek más a véleménye róla akkor oszd le minden női focit szerető és művelő lány nevében. :)
7/22 anonim válasza:
Dehogy gáz, én is ilyen vagyok!
A foci pedig egyre népszerűbb a lányok körében is.
8/22 anonim válasza:
Nem,anyám is szereti de csak a VB-t meg az EB-t.Illetve a "Csavard be mint Backham"cimü film is hasonló témát dolgozfel.
9/22 anonim válasza:
Nem gaz , sot szerintem nagyon szexi ha csaj focizik ;)
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Brigi/16
2009. febr. 13. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!