15 éves csaj vagyok kosarazgatok és nagyon alacsony a súlypontemelkedésem, hogyan növelhetném meg gyorsan? Milyen edzés tervel? (ne az air alertet írjátok)
szerintem tudom ki vagy....:P:D
am ha nem az air alertre gondolsz és nem azt szeretnéd csinálni akkor kosarazz minél többet és az edzéseken/játék közben ugrálj minél többet magasra és próbáld elérni a gyűrűt... nekem az elején ez vált be..:D sok sikert
erősítsd a vádlidat.
áll otthon egy lépcső szélére egyik lábaddal,másik lábadat tedd mőgé de úgy hogy az ne érjen a talajhoz,majd állj lábujjhegyre és ereszkedj olyan mélyre amilyen mélyre csak tudsz,aztán megin állj lábujj hegyre,stb...
ezt csináld előszőr 6x8-6x10 szer,majd pár hét múlva növeld az intenzitást(6x15,6x20)stb...
elején kegyetlenül berobbantja a vádlid,de ez a jó!minél nagyobb az izomláz,annál biztosabb lehetsz hogy ér valamit a gyakorlat!
aztán combodat sem árt ha erősited,kitörésekkel és guggolásokkal.
hehe nem azért nőnek meg mert kosaraznak, hanem azért nagyok a kosarasok mert megnőttek és ezért mentek kosarazni :D A s.pontemelkedés növesztésére meg annyit, hogy a lépcsőzés jó amit írt a kollega, és a lábsúlyt tudom ajánlani, én 2 éve edzek lábra saját edzéstervel lábsúlyal, sokszor abban is játszok :) és most 88cm-nél tartok, kitartás és nőni fog!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!