Mire tegyem a jan.2-i Rangers-Celtic derbit?
Figyelt kérdés
Én hazaira érzem, de valaki aki "skót-szakértő" megerősíthetne.2010. dec. 31. 13:04
1/14 anonim válasza:
Egyértelműen: H a Rangers idegenben szétzúzta a motherwellt, a Celtic meg egy góllal tudta csak nagy nehezen otthon leverni ugyanezt a csapatot. sima hazai győzelmet várok, olyan 3-0 végeredménnyel
3/14 anonim válasza:
Ezeken a derbiken teljesen máshogy játszanak a csapatok, mint általában. Fontos nekik ez a győzelem, ennek ellenére én is a Rangerst tartom esélyesebbnek.
4/14 anonim válasza:
Ez hazai lesz. A Rangers roppant kemény otthon.
5/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2010. dec. 31. 13:59
7/14 anonim válasza:
Vallástól is függ. Protestáns a Rangers, katolikus a Celtic.
10/14 anonim válasza:
ha a jelenlegi formát tekintjük akkor rangers , igaz az ilyen csúcs rangadók mostanában sose ugy alakulnak ahogy a celtic , pláne hogy hazai pályán játszik a rangers sima egy sztem:D!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!