Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hol és mikor lesz legközelebb...

Hol és mikor lesz legközelebb Fradi meccs?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 13:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Háát majd meglátjuk:)

És mégegyszer köszi.:)

2010. dec. 30. 20:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Én egyik meccsen se láttam, hogy bárkit is megvertek volna, pedig szinte az összes hazain kinn vagyok. 2x volt elég nagy balhé: 2003-ban és 2009 őszén, de az Üllői úton nincs mitől tartani, mivel vendégszurkolóból 30-nál többet sose lehet látni.

Ez, hogy "megvernek" ez teljesen abszurd, épp annyi az esélye (szerintem még kisebb is), mint bárhol ha sétálsz az utcán. Érdemes társasággal menni meccsre, mert egyedül nincs kivel beszélgetni és azért barátokkal mégiscsak jobb bármilyen programon részt venni.

Én személy szerint a kapu mögött szeretek ülni, ott a legjobb a hangulat, a többi helyről kb. olyan, mintha tévében néznéd a meccsen.

A csapat összeállítását gyakran a meccs előtti percekben dönti el az edző, ezt megjósolni szinte lehetetlen, de az aznapi Nemzeti Sport elég jó százalékban el szokta találni az összeállításokat.

Interneten tudsz tájékozódni a hírekről, és legközelebb február végén lesz meccs, úgy tudom a Siófok elleni kupamérkőzés visszavágója, utána pedig a Kecskemét ellen kezdődik az új szezon.

Én ajánlom a meccsre járást, öcsémmel imádunk kimenni.

19/F

2011. jan. 12. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!