Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hol és mikor lesz legközelebb...

Hol és mikor lesz legközelebb Fradi meccs?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 13:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A következő szezon úgy február közepén-végén kezdődik. Már alig várom, hogy megint kimehessek!:-) Te is ki fogsz járni, kérező?
2010. dec. 30. 15:35
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi.

Hát igen szeretnék, bár még nem voltam.Szóval nem nagyon tudom, hogy hogy van ez.

És őőő lány is vagyok szóval...nem nagyon értek hozzá.Azért is kérdeztem.

Te keveredtél már verekedésbe?

2010. dec. 30. 15:37
 3/12 A kérdező kommentje:
*ott
2010. dec. 30. 15:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Hát, volt már néhányszor, de akkor nem az én hibám volt. Az az igazság, hogy általában a hazai meccseken nem szokott balhé lenni, csak vendég meccseken. Ha ki akarsz menni, akkor csináltatnod kell szurkolói kártyát. El kell menned a stadionhoz, és a Fradi shopban tudsz csinálni. Ki kell töltened egy regisztrációs lapot, majd adnek egy cetlit, amivel lehet meccsre menni, és jegyet vásárolni. Egy hét múlva visszamész, odaadod a cetlit, és adnak neked egy kártyát. Tehát a cetlit NE dobd ki! Ja, és ha lehet, társaságban menj, mert úgy sokkal jobb! Szúró-vágóeszközt, követ, üveget ne vigyél, mert akkor nem engednek be, vag elveszik tőled! Ja, és a Fradi shop hétfőn, szerdán, és pénteken, valamint a meccs napján a meccs előtt négy órával van nyitva. Remélem, tudtam segíteni!

Amúgy hány éves vagy, kérdező?

2010. dec. 30. 16:01
 5/12 A kérdező kommentje:

Én csak 16 vagyok.Te?

Az igaz, hogy lehet ott venni követ?Nem mintha szeretnék, csak hallottam.

Köszi, hogy leírtad.

De én oda szeretnél menni, ami ott az Üllői úton van, vagy nem is biztos, hogy ott.Ahol van az FTC-nek a stadionja, vagy nem tudom, hogy mi a neve:D

Na én oda szeretnék menni, mert az van a legközelebb.

Ja és még egy kérdes, ha nem gond:)

Azt honnan lehet előre tudni, hogy kik fognak játszani.Mert a honlapom láttam, hogy pl 3-4 kapus is van, és honnan lehet tudni, hogy kik lesznek ott?

2010. dec. 30. 16:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha le tudod írni, hol laksz, akkor le tudom íri, hogyan találsz oda.
2010. dec. 30. 17:39
 7/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hol van.Csak nem tudtam így , hogy melyik az az út.De már láttam sokszor kivűlről.
2010. dec. 30. 17:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Hát, azt egyenlőre én sem tudom, hogy mikor, és kik ellen lesznek a hazai meccsek. A stadion neve Albert stadion. Arról hogy követ lehet-e venni, nem tudok, szerintem nem igaz, csak amolyan urban legend. A huligánoknak nem kell, ugyanis feltalálják ők magukat, dobálnak mindennel, ami a kezük ügyébe kerül:-).

És még valami fontosat el kell mondanom. Tudom, hogy evidens, de muszály lesz leírnom: Ha látod, hogy balhé van, vagy készülődik, akkor azonnal menj el! Ne bámészkodj, mert a rohamrendőrök nem fogják nézni, hogy te randalírozol-e vagy nem, hanm jönnek, és oszlatnak! Egyik haveromat egyszer majdnem fejbe bverték gumibottal, mert nem ment el azonnal!

Ja, és üdv a klubban! Örülök, hogy eggyel több szurkoló van a fradisták táborában, és annak is, hogy lányokat is érdekli a foci! Híreket ezekről az oldalakról olvashatsz:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha van valami kérdésed, privátban írhatsz!

16f vagyok.

2010. dec. 30. 18:21
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy leírtad.Attol félnék is, hogy megvernek ha nem is direkt.

Nem tudok neked privit írni sajnos..:S

De azért köszi, hogy elmondad és segítettél:)

2010. dec. 30. 18:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Szívesen, örülök, hogy segíthettem! Attól meg nem kell tartanod, hogy megvernek, sok lányt láttam már meccsen, egyiket se verték meg.
2010. dec. 30. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!