23 évesen már késő tenisz karriert építeni?
Van olyan nekem való sportág, amit ennyi idős korban még nem késő elkezdeni?
23/L
Persze van olyan sportág amit később is el lehet kezdeni és eredményeket elérni.
Pl a fitnesz ilyen.Itt ez a nő.
28 évesen 98 kiló volt 2 gyerek után,majd el kezdett edzeni,4 év múlva fitnesz világbajnok lett,majd legjobb test bikini szépségverseny győztes,azóta már milliomos és celebritás.
én a helyedben már nem kezdenék bele semmilyen karrierbe, mert már ilyen korban macerás, azt már gyerekkorodban el kellett volna kezdeni, a sportolók 95 százaléka gyerekként kezdte, van egy csaj ismerősöm, 10 éve versenyszerűen teniszezik, most 18 éves de már egy nagy szerkénye tele van a kupáival, ha így folytatja akkor 23 évesen a világelitben lesz...
és hidd el, elég rossz érzés lesz mikor mások karrierjük csúcsán vannak, és te ugyanannyi idősen kezdted el...
ezzel nem azt a csajt akarom dícsérni, hanem meg akarlak menteni a sok csalódástól...
szóval sztem késő bánat, bár biztos van olyan sport amiben el tudnád kezdeni, de a tenisz kizárt,
viszont sok sikert kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!