Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi a baj a Real Madriddal?

Mi a baj a Real Madriddal?

Figyelt kérdés

2002-ben Glasgowban a Bajnokok ligája döntőjében Zidane a világtörténelem egyik legszebb goljával és Cassillas csodálatosan bravúros védéseivel, megnyerte 9.szer a Bajnokok ligáját. Ezek után 2004-töl minden évben a nyolcaddöntőkben, - azaz a csoport mérkőzések utáni első kieséses küzdelemben - sorra kiesett. A saját bajnokijain és kupameccsein is jellemzően gyengélkedik, a fontos mérkőzéseken rendre alúl marad.

Vajon miért van-ez ? Valamilyen rejtályes étrendkiegészítő miatt ? Rossz ételeket válogatnak össze a csapatnak ? Az edző tanácsadói rossz ötleteket adnak ? Rossz a vezetés játékosvásárlási stratégiája ?

2010. nov. 29. 22:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nincsenek elég jó játékosaik. azért, mert egyszer ott játszott zidane, puskás és az igazi ronaldo, hogyan következik, hogy automatikusan jónak kell lenniük? hagyományok, de utálom ezt a szót a focival kapcsolatban... nagymúltú klub... a múlttal addig érdemes fogalkozni, ameddig mondhatod a rivális szurkolónak, hogy tavaly meg tavalyelőtt hogy elvertünk, most is el fogunk. de hogy 50éve mi volt, annak semmi köze ahhoz, hogy mit tud egy csapat. meg bírom, hogy valaki azért realos, mert csomó beket meg bl-t nyertek. és? mikor fociznak és a játék meg az eredmények a béka segge alatt vannak, akkor mit számít a múlt? az egy teljesen más csapat volt, más emberek, más foci. én nagy barcás vagyok, de nem azért, mert valaki akit még nem is láttam focizni csak képeken 30 éve szép gólokat rúgott, meg nyert pár kupát. ha a barcából eltűnnének a szerethető játékosok, és a csiki csuki foci, nem lennék barcás többé. tudniillik nem azért szeretem őket, mert barcelona, hanem azért amit csinálnak. a real már évek óta nem csinál olyat, amit szeretni lehet. persze vannak hülyék, akik ilyeneket hangoztatnak büszkén, hogy 20 éve arsenalos vagyok és az is maradok örökre, nos elhiszem, hogy tetszik a piros szín, meg nagyon megszerette őket 10 éve, de tudni kell váltani
2010. nov. 30. 20:01
 12/20 anonim ***** válasza:

Akkor mégis miért nem tett semmit a félidőben?-.-"

2-0 volt az állás lehetett volna javítani.

minden jó játékosuk megvan,csak nincsnek összeszokva még.

2010. nov. 30. 22:00
 13/20 anonim válasza:
Az elhibázott átigazolási politika. Kb. 1 éve tértek csak magukhoz a nagy igazolgatásból, de szerintem Mourinhoval jó úton indultak el, kell még 2-3 minőségibb labdarúgó POSZTOKRA és 2-3 év múlva akár verhetik a Barcát is, ha a Xavis-Iniestás vonulat elkezd majd kiöregedni.
2010. nov. 30. 22:40
 14/20 Maeglin válasza:

Hát a kiöregedés majd kiderül, mert elég szépen jönnek fel a fiatalok.

A Real-nak meg szerintem nem vásárolgatnia kellene, hanem jobban figyelnie a Castilla-ra.

2010. dec. 1. 18:31
 15/20 anonim válasza:

Mourinho le.szrta az El Classicot? Azért vágott olyan pofát, mert már a sírógörcs kerülgette, pl. Pedro gólja előtt 26ot passzolt a Barcelona, Xavi 112-t passzolt,ebből 110 sikeres volt...

És a kérdésre: mert 1 edzőnek sem hagynak elég időt a kibontakozásra. Minden évben eladnak/vesznek 1 csomó játékost, így nem lehet összeszokni!!!

Mourinho nem illik a Madridra, nekik nincsen klasszikus védői, akik a meccs 85 percében védekezik, a maradék 5ben pedig lőnek 1 kontragólt. Ez van, Mou-val sem lesz ez a csapat sikeres, hiszen év végén úgyis elküldik...

2010. dec. 4. 09:12
 16/20 anonim válasza:

1 - Mourinho nem érdekelt a spanyol bajnokságban, mert egyrészt távol áll tőle másrészt a bajnokok ligája sokkal fontosabb minden szempontból.

2 - A játékosok hiába vették kicsit komolyabban azért a BL nekik is fontosabb tehát nem hiszem hogy bármelyik is beláthatatlan dolgokat tett volna a pályán.

3 - Mourinho egy zseni és a világ legjobbja, de nincs rég óta a csapatnál. Ennek ellenére régóta nem volt ilyen erős a csapat mint most. Szerintem a BL-ben már fognak olyan jól szerepelni, mint régen és 1-2 év múlva már túl is mennek a "valaha volt legjobb" formájukon.

4 - Ez nem érv csak egy kis adalék a rálátáshoz: Tehát olyan játékosok vannak a csapatban mint Ronaldo. Az ő mentalitása például teljesen tükrözi a csapat szerintem legnagyobb problémáját. Tisztában van vele, hogy a legjobb játékos de ha nem is mindig azért a top 3-ban ott van. Annyira nagyképű és öntelt hogy hihetetlen. Erre kapnak egy olyan vezetőt mint Mourinho, aki szintén tisztában van vele hogy a világ legjobbja és ehhez még annyi kétség sem férhet mint Ronaldo teljesítményéhez. Egy ilyen szellemiségű csapatban minden lesz csak összjáték nem. Ettől függetlenül én pont ezért szeretem őket külön-külön és ezért tartom őket a világ legjobbjainak (már akit) de csak külön-külön. De ha csapatot kéne választanom akkor MCU. Ez az én véleményem. ;)

2010. dec. 4. 15:15
 17/20 gyakorikerdes25 válasza:

Idő kell egy csapatnak, ameddig összeérik. Mourinho is ezt mondta, hogy a Barca már kész csapat, a Real meg nem.

nem kell túllihegni a dolgot!

2010. dec. 4. 15:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem csak rossz sportot választottak.
2010. dec. 4. 18:07
 19/20 anonim ***** válasza:
az volt a probléma a Barcelona elleni meccsen hogy a Madridban nincs egy igazi befejező csatár pl. Eto'o, Ibrahimovic, Forlán. Benzema és Higuain jók de nem a világ legjobbbjai és Madridba ha vki "csak" jó az nem elég, Ronaldo meg egyedül kevés lesz.
2010. dec. 5. 00:58
 20/20 anonim ***** válasza:
de a probléma az h pl Robbent, Huntelart, Sneijdert, Van der Vaartot kirugták helyettük drágább játékosokat vettek akik szerintem (Ronaldo kivételével) rosszabbak is. És az emlitett játékosok uj klubjaikban nagyon jók, sztem csak idő kellet vna nekik.
2010. dec. 5. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!