Igazságos ez az eredmény? A bíró végig a törököknek fúj. Pedig küzdenek a fiúk.

hagyjuk már ezt...
savanyú a szőlő?
egyszerűen a magyar válogatott szart sem ér! a pörköltfejűvel az élen.
a B-liga a realitás...
a többi csak hazugság

ez a realitásos szöveg mindig elsüthető
de az igazság az hogy a statisztikai mutatók alapján az odavágón jobbak voltunk, ez pedig egy x-es meccs
tudom tudom gólra játszák stb stb de a fociban nagyon nagy szerepe van a szerencsének... szoboszlai szabadjánál is centiken múlott h nem lett gól, az első meccsen nálunk hatalmas ziccerek maradtak ki, nekik meg minden beakadt.
máskor meg nekünk volt k*va nagy szerencsénk pl a portugálok ellen a 2016-os eb-en... ez van sajnos, a szerencse forgandó, de senki ne gondolja azt hogy ez ellen a török csapat ellen ez a realitás amit ezen a 2meccsen láttunk.

Az a probléma hogy a Rossi-féle csapat eddig is jórészt a szerencséből élt.
Nagyon kevés helyzetből nagyon jó hatékonysággal szereztek gólt, aztán foggal-körömmel tartották az előnyt. Az várható volt hogy előbb-utóbb visszaesik a helyzetkihasználás hatékonysága, ami meg is történt, és jön képbe az hogy ez az 5 védős, 2 védekező középpályás, 1 csatáros felállás alkalmatlan értékelhető támadójátékra. Ha az a 2-3 helyzet kimarad, akkor el is úszott a meccs, mert nem tudnak helyzeteket kialakítani. A védekezést meg már kiismerték annyira, illetve gyengültek annyit az eddigi védekező húzóemberek (Dibusz, Fiola, Szalai A.), hogy pl. védelem mögé belőtt labdákkal simán megverik őket. Sajnos a Rossi-csapat ideje lejárt, egyre több a nagyobb arányú, kínos vereség, változtatni kellene már.

hát, azért volt 10 kapuralövésünk, szóval voltak hejzetek
a 2020-as eb-en ment ez h 2-3x sikerült eljutnunk az ellenfél kapujáig és abból a 2-3 lövésből szereztünk 1-2 gólt.
mostanában az ellentetje megy, rengeteg kapuralövés még sincs gól, legtöbbször még a kaput se találják el.

A bíró valóban néhány szituációban dühítően ellenünk fújt. DE! Sajnos lassan egy éve lejtmenetben van a válogatott. Tegnap nagyon rosszul játszottunk csapatként. Nem volt összhang, az emberek nem mozogtak a labdára. A fejpárbajokat rendre elveszítjük. Hagyjuk a törököket passzolgatni a 16-os előtt. Szoboszlain láttam egyedül a küzdelmet, de egyedül semmire nem megy. Nem egyszer forgott a labdával középpályán és nincs ember, akiknek passzolhatna...nem mozgunk emberek.
Tudom nem szabad egy emberre ráverni mindent és én sem teszem. Csapatként voltak gyengék. DE! Könyörgöm mondja meg nekem valaki. Fiola mit keres még a válogatottban??? Nála sutább játékost ritkán láttam az elmúlt 15 évben. Nem tudom elhinni, hogy nincs az ő posztjára egy jobb játékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!