Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek nem lenne eredmény...

Szerintetek nem lenne eredményesebb a Liverpool, ha Salah és Szoboszlai posztja fel lenne cserélve?

Figyelt kérdés

Salah nyilván sokkal jobb játékos, egy igazi világklasszis, csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni, S nyilvánvalóan egy baromi ügyes góllövő... Született tehetség.

Szoboszlai pedig egy gép, aki nem rendelkezik talán akkora adottságokkal mint Mo, de ezt a hihetetlen kemény munkájával kárpotolja... Hogy egymás utáni meccseken 11-11.5 kilométert fut, szó szerint amíg össze nem esik, hogy a védelemnél is ott tud lenni, annak ellenére hogy nem ez a profilja a posztja alapján, ami az első PSG elleni meccset megnyerte a csapatnak, hiszen az Ő blokkja miatt nem lett 1-1. Hogy kimutathatóan, Ő az egyik olyan játékos aki a pálya legtöbb pontján ér labdához (talán ebből a statból első is volt nemrég, de nem vagyok benne biztos.).

Egy igazi szürke eminánciás, a szó legnemesebb értelmében, hiszen egy csomó olyan dologban kiemelkedő, amit az átlag néző nem feltétlenül fog fel (én sem) és nem olyan látványos, nem jár vele annyi csillogás, mint a G/A arány növelésével, de áldozatos munka és a profi elemzők azért rendre nagyra értékelik...

Viszont én mint laikus azt veszem észre, hogy egy picivel, de Salah eredményesebben cselez és amiben biztos vagyok, hogy a passzai nagyon pontosak, sokkal pontosabbak mint Dominik passzai, amik statisztikákból annyira még nem is látszanak, mert ha Dominik passzol Monak, az is pontos passznak számit papíron, mert Mo le tudja venni, de Mo sokszor úgy is tud passzolni hogy ahhoz kb. semmit nem kelljen igazodnia annak, aki kapja a labdát.

Mo Salah viszont a PSG elleni első és második meccsen sem a tudta egyszerűen belőni a kapuba a labdát, Dominiknak pedig sikerült, csak hát les volt, ráadásul nem is Ő volt lesen., nem rajta múlt hogy érvénytelen volt a gól.

A kipattanókra szerintem sokkal eredményesebben megy rá Szobó, így azt gondolom ha Mo játszana középpályán és Dominik jobbszélen, akkor is nagyobb esély lenne a gólra, ha Salah egyenesen neki passzolna, de ha akár balszélre passzolna, Salah mostani pozijából Dominik sokkal eredményesebben menne rá a kipattanókra mint Salah, hiszen ilyet Motól alig alig láttunk eddig.

Persze ez azzal járna, hogy az a kicsi plusz védelem amit Szobó most nyújt, megszűnne létezni.

ma 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
Az utolsó mondatoddal meg is válaszoltad, Salah nem robotolna annyit, egyébként is kiöregedőben van már szóval nem is elvárható. Helyette kell egy fiatalabb, valószínűleg úgyis lép az arabokhoz.
ma 14:19
 2/3 anonim ***** válasza:
így van, salah nem bírna ennyit melózni 32évesen, szoboszlai meg nem szerezne valószínüleg ennyi gólt mint amennyit salah bevert, salah sokkal rutinosabb góllövő
ma 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:

én inkább azt nem értem amúgy h chiesát miért nem játszatja slot?

ügyes kis játékos pedig, most is bő 20percet játszott és vert egy gólt.

ma 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!