Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan tanulhatok meg tippmixe...

Hogyan tanulhatok meg tippmixezni?

Figyelt kérdés
Szeretnék érteni hozzá, de sosem csináltam. Nincs ismerősöm, aki ért hozzá, ezért magamtól kell megtanulnom. De hogyan lehet?

jan. 24. 16:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Nézed a szelvényeket, hogy épül fel. Nézed a meccseket, az eseményeket, mik a beazonosítható adataik.

Kezdeni kell az alapokkal...

A kombinált fogadást nem ajánlom!

jan. 24. 17:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Néha szoktam tippelni meccsekre és sokszor be is jön, csak ebből nem lesz pénzem :D
jan. 24. 17:49
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
akkor neten ki kell tölteni egy szelvényt és hajrá
jan. 24. 17:51
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Hosszútávon nyerni nem valószínű, hogy fogsz, de azt csak úgy lehet ha nagyjából képben vagy az adott bajnokság körülményeivel, erőviszonyaival, ismered a játékosokat, és hogy milen hatással van egy csapat lehetőségeire, és játékára ha x lesérül, ki kinek a "mumusa" stb.
jan. 24. 17:56
 5/11 anonim ***** válasza:
#1 Miért nem ajánlod a kombinált fogadást? Azzal lehet nagyot nyerni kevés pénz kockáztatásával. Ha egyesével fogadsz, akkor több mint fele szelvénynek nyertesnek kell lenni, hogy nyerj egy kicsit.
jan. 25. 14:10
 6/11 anonim ***** válasza:

#4-hez még annyit tennék hozzá, hogy rá is kell érezni. Ha kiválasztasz egy sportágat, sok meccset kell nézni, figyelni a ritmust, mi mikor hogyan változik. Persze szélsőségek mindig vannak, de általában egy játék mindig ugyanúgy megy végben. Én pl teniszre fogadok csak. Nőkre ott nem szabad, mert nagyon hektikus, bárki bármikor összezuhanhat, mint pl láthattad a világ legjobbjait most Ausztráliában (nekem Szabalenkán el is ment egy mix, hülye voltam, hogy megtettem).

Férfiaknál viszont kb lehet érezni a ritmust. Általában a gyengébb a meccs közepére, végére kifullad, veszit stb. Ez csak egy példa volt, sok mindent le lehet vezetni.

#5: Én azért nem ajánlom a többes kötést, mert egyes kötés is sokszor kis szorzóval élet-halál. Ha többet próbálsz, többszörösére nő a rizikó.

jan. 27. 10:11
 7/11 anonim válasza:
Mit szeretnél pontosan tanulni? Mire és hogyan fogadj? Vagy, hogy ezek az oldalak irodák hogyan működnek?
jan. 29. 05:35
 8/11 anonim ***** válasza:

5# "Ha egyesével fogadsz, akkor több mint fele szelvénynek nyertesnek kell lenni, hogy nyerj egy kicsit"

Milán 1:2 -ről győzni fog az utolsó 5 percben, odds 22.00

Fradi tegnap lesz még egy gól a vége előtt, odds 5.50

döntetlen tippek kezdés előtt, odds 3.00 fölöttiek

egyes tippekkel is lehet nyerni, nem kötelező a felit eltalálni ...

jan. 31. 19:43
 9/11 A kérdező kommentje:
#7-es Hogyan működnek, hogyan lehet tenni fogadásokat, akár olyanokat, amiket a 8-as írt
jan. 31. 22:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Életemben először és utoljára totóztam 1980-ban. Szűzkéz, nyerni fogsz-mondták a haverok. Találomra húzgáltam be az 1, 2, X-et. 12-esem lett. 😁

Alig fizetett valamit.🙄

jan. 31. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!