Hogyan tanulhatok meg tippmixezni?

Nézed a szelvényeket, hogy épül fel. Nézed a meccseket, az eseményeket, mik a beazonosítható adataik.
Kezdeni kell az alapokkal...
A kombinált fogadást nem ajánlom!

#4-hez még annyit tennék hozzá, hogy rá is kell érezni. Ha kiválasztasz egy sportágat, sok meccset kell nézni, figyelni a ritmust, mi mikor hogyan változik. Persze szélsőségek mindig vannak, de általában egy játék mindig ugyanúgy megy végben. Én pl teniszre fogadok csak. Nőkre ott nem szabad, mert nagyon hektikus, bárki bármikor összezuhanhat, mint pl láthattad a világ legjobbjait most Ausztráliában (nekem Szabalenkán el is ment egy mix, hülye voltam, hogy megtettem).
Férfiaknál viszont kb lehet érezni a ritmust. Általában a gyengébb a meccs közepére, végére kifullad, veszit stb. Ez csak egy példa volt, sok mindent le lehet vezetni.
#5: Én azért nem ajánlom a többes kötést, mert egyes kötés is sokszor kis szorzóval élet-halál. Ha többet próbálsz, többszörösére nő a rizikó.

5# "Ha egyesével fogadsz, akkor több mint fele szelvénynek nyertesnek kell lenni, hogy nyerj egy kicsit"
Milán 1:2 -ről győzni fog az utolsó 5 percben, odds 22.00
Fradi tegnap lesz még egy gól a vége előtt, odds 5.50
döntetlen tippek kezdés előtt, odds 3.00 fölöttiek
egyes tippekkel is lehet nyerni, nem kötelező a felit eltalálni ...

Életemben először és utoljára totóztam 1980-ban. Szűzkéz, nyerni fogsz-mondták a haverok. Találomra húzgáltam be az 1, 2, X-et. 12-esem lett. 😁
Alig fizetett valamit.🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!