Nem troll kérdés, nem politikai vonatkozás!! Hol lenne szükség egy új/felújított stadionra?
Figyelt kérdés
jan. 21. 20:25
A kérdező szavazást indított:
Kazincbarcika
Budafok
Kozármisleny
Csákvár
Mezőkövesd
Békéscsaba
Tatabánya
Honvéd
Putnok
Nb3-ban
2 szavazat
2/3 MGéza 

válasza:

Sehol. Békéscsabán a kórház utcai stadion lassan de haladgat, a Honvéd nem tudom hogy kerül ide, nem olyan rég adták át az új stadiont, Kazincbarcikán 2020-ban lett átadva az új pálya, nyilván nem nagyon van nagyobbra igény, Putnok meg a többi ilyen nagyobb falu méretű, jelentős múlttal alig rendelkező város hogy kerül ide, azt sem értem. Ezek közül Tatabánya a kivétel, de ott sincs olyan futball jelenleg, hogy megérné. A Kozármislenynek elég kicsi, szűk pályája van de maga a "város" is egy völgybe épült, szerintem örültek hogy akkora helyet találtak ami elég egy pályának.
Ahová nagyon kéne szerintem de pont kimarad valahogy: Kecskemét.
3/3 anonim 

válasza:

Mislenynek van most jó esélye feljutni, valószínű ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!