Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek károgó az, aki...

Szerintetek károgó az, aki Magyarországon nem a Fradinak szurkol?

Figyelt kérdés

ma 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne az?

Eszerint nem tudod, mit jelent a károgó kifejezés.

ma 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Mitől lenne károgó?

Én nem a fradinak szurkolok,nem érzem magam annak.

Vannak fradista barátaim ismerőseim őket sem tartom károgónak sem semmi más negatív embernek.

ma 20:18
 3/8 anonim válasza:
47%
Szerintem aki bármilyen foci miatt szurkol,az egy komplett idióta(tudom jó sokan vanna)mert csak egy meglátszott f*s amivel az emberek pénzét kicsalják,dehát a h*lyékből lehet megélni a legjobban. Csak gondoljátok át.
ma 20:51
 4/8 A kérdező kommentje:

Akkor a brazilok mind idióták?

ma 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
3- as Figyelj attól hogy valaki szeret egy sportot szurkol egy csapatnak attól nem hülye, akkor mondjuk aki egy együttest szeret az is agyhalott vagy aki színházba jár az is mert azt szereti? Nagyon ostoba gondolkodásod van az biztos.
ma 20:57
 6/8 anonim válasza:
51%
Igen azok, nem csak nàlunk több a hülye, sajnos ez mindenhol így van és felettébb jól szórakoznak az idiótaságukon is.
ma 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy saját magadnak helyeselsz hármas meg hatos még ostoba maradsz.
ma 21:43
 8/8 anonim válasza:
Én nem tartom magam károgónak azért, mert nem szurkolok egy magyar közpénzen fenntartott klubnak, ahol jóformán nincs is magyar játékos foglalkoztatva.
ma 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!