Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit vársz a mai Pool meccstől?...

Mit vársz a mai Pool meccstől? Esélyes ,hogy Sz.Dominik bevàg pár gólt?

Figyelt kérdés
dec. 14. 14:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%

Ha komolyan gondolod, hogy új vagy, akkor adok egy tanácsot:

Nem kell majd minden 'Pool meccs előtt feltenni a kérdést, hogy Dominik hány gólt lő, meg hasonlók... R...dt unalmasnak tartják sokan.

Ma sem csinált semmit, mert nem ér "semmit", 70M€-t főképp nem. És ezt nem én mondom, hanem itt sokak.

Csak azért, hogy trollkérdéseket idebiggyessz, felesleges. Tehát ha tényleg új vagy, használd egészséggel, de ne terhelt az oldalt SZD kérdésekkel!

dec. 14. 17:56
 12/17 A kérdező kommentje:
Értem. Rendben. Én csak feltettem ,mert nem tudtam,hogy itt nem szeretik. Nekem közömbös,de inkább a nem szimpatikus ha már választani kell. Csak mivel általában sokan szeretik függetlenül attól,hogy én nem érdekel a mások véleménye.
dec. 14. 18:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Legyen így!

Itt sokak nem szeretik, csak 1-2 SZD b...zi van az oldalon, aki minden baromságot megkérdez. SZD-ról, utána a moldáv, meg Sechelles-szk. meg mit tudom én milyen válogatottakról!

Szóval ezeket a kérdéseket tessen kerülni...

S ha megteszed, felteszem, látni fogod azt a barmot, akiről most beszéltem...

dec. 14. 18:03
 14/17 A kérdező kommentje:
Több mint valószínű, hogy látom. De fura , hogy itt sokan nem szeretik mert átlagban elmondható,hogy 10ből 6-7 ember odáig van érte.
dec. 14. 18:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

SZD tábora olyan, mint egy homokóra...

3-4 imádja, elfogultan

2-3 reálisan látja, elfogulatlanul, nem sztárolja túl, de elismeri

3-4 messzemenőkig kritizálja, mind mint játékost, mind mint embert

dec. 14. 18:45
 16/17 A kérdező kommentje:
Több inkább ott az ostoba ,aki csak azért szereti mert magyar. Pl Fradi szurkolók 80%a. Ezután már (szerintük) most többet tett le a Liverpool asztalára mint Gerrard. Na,meg persze tavaly ő volt az új De Bruyne itthon meg Puskás reinkarnációja. Keres heti 55 milliót,oszt elmegy a Mekihez,meg a Telekomhoz aprópénzért bohócnak... Vicc az egész gyerek.
dec. 14. 18:50
 17/17 A kérdező kommentje:
Ha el akarod dobni az életkedved érdemes az NSO komment szekciót olvasni egy egy Dominik poszt után. „ önző Salah nem passzol " ,stb hasonló megjegyzés. Végülis 20szor annyit tett le ,amit ez a gyerek sosem fog. De nem bajod. Itt látod megennyi agyhalott honfitársunk van. :)
dec. 14. 18:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!