Mit szóltok ahhoz hogy a 26os világbajnokságra sem kerültünk ki?
Figyelt kérdés
Én személy szerint csalódott vagyok mert bíztam bennedec. 13. 12:32
11/21 A kérdező kommentje:
Helytelenül írtam le? Bocsánat, nem akartam 3 óráig nullákat írni!
Azt írod nem 0 és hogy ez a lényeg, ez nem igaz! Maximum matematikailag van esélyünk de arra san marinonak is van, komolytalan
dec. 13. 17:07
12/21 anonim válasza:
Amíg matematikailag is nem lesz 0 addig nem biztos és amíg nem biztos, addig nem lehet tényként kezelni.
14/21 anonim válasza:
"KIJELENTHETJÜK hogy NEM NYERTÜK MEG a 26 világbajnokságot"
mivel még meg sem rendezték,
nagyon a múltban élsz.
A jövőidőt később tanítják az iskolában ?
15/21 anonim válasza:
Hát pedig Viktorta (egyes egyedül ő) mit meg nem tett/tesz ezért a sportért?
16/21 anonim válasza:
várjunk még azzal
egyébként írjátok itt hogy kár hogy nem a h csoportba kerültünk, hát az osztrákokkal se lennénk előrébb, az is egy jó kis csapat
17/21 MGéza válasza:
Mi az, hogy "SEM" kerültünk ki? Miért, már le is játszottuk a selejtezőket? Ne temesd már előre a csapatot, ha szabad kérni. Persze a realitás az, hogy nem mi végzünk a csoport élén, na de... Majd akkor vegyük elő ezt a kérdést, ha már lejátszottuk a meccseke.
18/21 anonim válasza:
A jövőbe látsz? Lottószámok esetleg?
19/21 anonim válasza:
Mostani húzáson már a győztest is kihirdették ?
Vagy csak azokat akik nem "jutottak ki" ?
20/21 A kérdező kommentje:
azok akik szerint kijutunk és "még nem estünk ki" azok akkor tegyenek fel a kijutásra 100 ezer forintot! meglátjuk akkor mit mondanátok :)
dec. 16. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!