Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit szóltok ahhoz hogy a 26os...

Mit szóltok ahhoz hogy a 26os világbajnokságra sem kerültünk ki?

Figyelt kérdés
Én személy szerint csalódott vagyok mert bíztam benne

dec. 13. 12:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
68%
Hoztuk a papirformat
dec. 13. 12:34
 2/21 anonim ***** válasza:
70%
Forrás?
dec. 13. 12:56
 3/21 anonim ***** válasza:
47%
Nem kerültünk ki? Már lejátszották a selejtezőket?
dec. 13. 13:27
 4/21 anonim ***** válasza:
89%
Na várjunk még vele.
dec. 13. 14:21
 5/21 anonim ***** válasza:
56%
Basszus, ha a nő eggyel később húzott volna ki minket, akkor a H csoportba kerültünk volna, ami így fest: Ausztria, Románia, Bosznia-Hercegovina, Ciprus, San Marino. Értelemszerűen a románok helyére kerültünk volna.
dec. 13. 14:44
 6/21 A kérdező kommentje:

Nem nézted a sorsolást???

sok esélyünk van dánia/portugália ellen... nagyobb az esélye hogy dánia/portugália MEGNYERI a 26 világbajnokságot minthogy tovább jussunk...

mire? xd

na igen... ezen akadtam énis ki hogy olyan közel volt..

dec. 13. 14:46
 7/21 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező!

Még egyszer kérdezem: forrás?!

Tényként írtad le, hogy nem jutottunk ki, MÚLT IDŐBEN!

Erre kérek hiteles forrást, miszerint már lezajlott és ez kész tény, nem csak spekuláció!

Amíg ez nincs meg, addig csak feltételezés, még ha erre van is komoly esély, de nem történt meg!

Várom a hiteles forrást; köszi!

dec. 13. 14:48
 8/21 A kérdező kommentje:

xDDDD... jó szerintem KIJELENTHETJÜK hogy NEM NYERTÜK MEG a 26 világbajnokságot. ezt tényként le lehet írni ahogyan azt is hogy NEM JUTOTTUNK KI a 26 világbajnokságra... ha nem érted akkor a fociban való tudásod igen csekély! 0,0,0,00,,0,0,0,0,0,0,,0,0,0,0,0,1% az esélye hogy kijutunk.

dec. 13. 14:52
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

De nem 0, és ez a lényeg!

(amúgy helytelenül írtad le a számot)

dec. 13. 14:54
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Selejtezők nélkül nem mondható biztosra, hogy nem jutunk ki, bár tény, hogy elég csekély a kijutás esélye. Akár Portugáliát akár Dániát kapjuk meg ellenfélnek kettejük közül kerül ki a csoportgyőztes és mivel egyenes ágon csak a csoportgyőztes jut ki a vb-re, így ha sikerül odaérnünk a csoport második helyére, akkor pótselejtezőt játszva kijuthatunk, de ebben az esetben is 2 nemzet válogatottját kellene legyőzni a kijutáshoz. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy azok az írek is a csoportunkban vannak, akiktől márciusban kikaptunk, tehát a kijutásra való esély konvergál a nullához.
dec. 13. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!