Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Bárány Donát szerintetek is...

Bárány Donát szerintetek is tehetséges?

Figyelt kérdés
Szerintem a jövőben még sokra viheti ha a megfelelő képzést és fejlesztést kapja meg! Az elmújt 4 meccsen 3 meccsen tudott gólt szerezni amik elég szép gólok voltak. Majd most a fradi ellen csapott egy hármast... Szerintem ha Szoboszlaiék meg Sallaiék a szárnyaik alá veszik akkor márciusban mehetne a törökök elleni meccsen is mert van benne potenciál

dec. 6. 15:54
A kérdező szavazást indított:
Egyértelműen sok potenciál van benne!
Van benne potenciál de nem olyan egetrengető
Nem rossz játékos de azért nem is jó
5 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
12%
Ha moldáv lenne sokkal többre vinné
dec. 6. 15:59
 2/8 A kérdező kommentje:
???
dec. 6. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

Egy meccs....

Ne ez alapján ítélj!

Zsóri esete is megvan, ugye?

dec. 6. 16:55
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Nem, kevés ez ahhoz hogy válogatott meghívjót kapjon majd. Egyébként is van rajta némi súlyfelesleg.
dec. 6. 17:06
 5/8 A kérdező kommentje:

3

Írtam az elmúlt 4 meccsből 3nál eredményes volt. Nem 1 meccs alapján ítéltem meg

dec. 6. 17:10
 6/8 anonim ***** válasza:
28%

Akkor hozok egy másik példát: kis Lisztes...

Volt 3-5 jó meccse, párszor szerencsésen botlott bele a labdába, utána ő lett a sztár, elhitte magáról, jött a zselé, a tetkó, visszazuhant a szürkeségbe, persze miután megvolt neki a zsíros... most meg ki tudja, hol van.

Hidd el, pár jó meccse mindenkinek lehet.

Ha egy szezon után kiegyensúlyozott teljesítményt mutatva mondjuk, hogy letett valamit az asztalra, na akkor elkezdhetünk gondolkodni...

dec. 6. 18:19
 7/8 anonim ***** válasza:
40%
Azért mert egy bunda meccsen engedték 3 gólt lőni?
dec. 6. 22:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem magyar viszonylatban megállja a helyét. Láttam már több meccsét.
dec. 6. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!