Bárány Donát szerintetek is tehetséges?
Figyelt kérdés
Szerintem a jövőben még sokra viheti ha a megfelelő képzést és fejlesztést kapja meg! Az elmújt 4 meccsen 3 meccsen tudott gólt szerezni amik elég szép gólok voltak. Majd most a fradi ellen csapott egy hármast... Szerintem ha Szoboszlaiék meg Sallaiék a szárnyaik alá veszik akkor márciusban mehetne a törökök elleni meccsen is mert van benne potenciáldec. 6. 15:54
A kérdező szavazást indított:
Egyértelműen sok potenciál van benne!
Van benne potenciál de nem olyan egetrengető
Nem rossz játékos de azért nem is jó
5 szavazat
2/8 A kérdező kommentje:
???
dec. 6. 16:02
3/8 anonim válasza:
Egy meccs....
Ne ez alapján ítélj!
Zsóri esete is megvan, ugye?
4/8 anonim válasza:
Nem, kevés ez ahhoz hogy válogatott meghívjót kapjon majd. Egyébként is van rajta némi súlyfelesleg.
5/8 A kérdező kommentje:
3
Írtam az elmúlt 4 meccsből 3nál eredményes volt. Nem 1 meccs alapján ítéltem meg
dec. 6. 17:10
6/8 anonim válasza:
Akkor hozok egy másik példát: kis Lisztes...
Volt 3-5 jó meccse, párszor szerencsésen botlott bele a labdába, utána ő lett a sztár, elhitte magáról, jött a zselé, a tetkó, visszazuhant a szürkeségbe, persze miután megvolt neki a zsíros... most meg ki tudja, hol van.
Hidd el, pár jó meccse mindenkinek lehet.
Ha egy szezon után kiegyensúlyozott teljesítményt mutatva mondjuk, hogy letett valamit az asztalra, na akkor elkezdhetünk gondolkodni...
7/8 anonim válasza:
Azért mert egy bunda meccsen engedték 3 gólt lőni?
8/8 anonim válasza:
Szerintem magyar viszonylatban megállja a helyét. Láttam már több meccsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!