Szoboszlait mi alapon kritizálják a focihoz nem értők?
Szoboszlait a károgók gyakran kritizálják ok nélkül, természetesen nekik semmi sem elég jó és ha most megnézzük Haalandot és Mbappét akkor őket is lehetne bőven ekézni pedig ők világsztárok!
Szoboszlai mikor a nemzetek ligája előtt a brighton és más csapat ellen lecserélték és vagy csereként számítottak rá akkor a károgók pezsgőt bontottak hogy "hú de sz4r!!" Viszont most hogy az elmúlt 3 meccsből kettőt is végigjátszott és azokon az egyik ha nem legjobb volt (a külföldi kommentelők és a sajtó szerint egyaránt) most valahogy elhallgattak...
Nem tartom magam football szakértőnek de nincs olyan sportoló aki minden meccsen 110%-ot nyújt és attól mert vannak olyan időszakok amikor le-le cserélik vagy csereként számítanak rá, az nem azt jelenti hogy ő ne lenne a csapat egyik legjobbja. Ezen a 3 meccsen is bebizonyosodott ez! Elvégre Slot még a real elleni meccsén is dicsérte, pedig ott csereként állt be elég későn.
Szóval felteszem a kérdést: mi alapon kritozálják Szoboszlait a focihoz egyáltalán nem értők? Miért divat MAGYARKÉNT gyűlölni valakit csak azért mert MAGYAR?
A kritika hozzá tartozik a sporthoz, sokan abból élnek, de biztosan vannak akik jóindulatú és vannak akik rosszindulatú kritikát fogalmaznak meg, mindkettőnek lehet alapja. Vannak akik irigyek rá, vannak akik jobbat akarnak kihozni belőle. Vannak akik úgy gondolják, hogy túlságosan is sokat keres és ezért bántják.
Szerintem egy nagyon tehetséges, remek futballista, aki talán már lassan két éve a világ egyik legjobb focicsapatában játszik és minden esélye megvan, hogy bajnok lehessen ebben az évben. Szinte minden héten az egyik meccsen kezdő vagy csereként beáll.
Azért ez nem lehet véletlen.
Igen teljesen igazad van! Azt leszögeznén viszont hogy nem az építőjellegű vagy a jogos kritikákra gondoltam hanem azokra akik ocsárolnak és csak bele akarnak kötni Sziboszlaiba, ezek azok az emberek akik a magyar válogatott ellen is szurkolnak
Valaki pont hogy nagyon szurkol neki és nagy csalódásként éli meg, ha épp nem jön össze a dolgok.
Ami a magyarság részt illeti, ott meg arról van szó, hogy a magyar honfitársaid egy része már nem tud elvonatkoztatni tőle, hogy mennyi temérdek magyar közpénz ömlik a labdarúgásba, miközben az eredmények eléggé felemás módon jönnek (de még ha dőlnének is a focieredmények, sokan nem érzik úgy, hogy ettől bármiben is jobb lenne az életük).
Csak ez nettó hülyeség és hazugság.
az aki olyat ír hogy "na mivan szopóslai 😂 majd a city ellen is kispadozol lúzer!"
egy ilyen biztos nem szurkol neki.
A temérdek közpénz pedig hatalmas hazugság. A magyar válogatottba minimális pénz megy! a magyar NB1 be megy aránylag sok pénz de annak a magyar válogatotthoz semmi köze! vagy akkor Szoboszlainak is köze van az angol válogatotthoz ennyi erővel? a 2 dolgot ne keverjük! az hogy Marco Rossi kap fizetést és korszerű gépeket vettek Telkibe az pedig normális, mutass már egy olyan válogatottat ahol semmi pénzt nem költenek a nemzeti válogatottra? san marino meg hasonló nemezeteken kívül senkit nem fogsz találni megnyugtatlak
Kedves Kérdező!
Ugyan miért gondolod, hogy aki kritizálja, csak azért teszi mert SZD magyar?
Azt gondolom, külön kellene választani a kérdést sportszakmára és habitusra.
Ő egy igen jó focista, azt meg tudom kockáztatni, hogy a legjobb magyar focista, azonban úgy vélem, hogy a hazai média túlhype-olja őt! A 70M €-s érték messze olyan ár, ami a reális értéke felett van. Ha nem a PL-ben fizettek volna érte, akkor talán ennek a 2/3-át adták volna. Szerintem a reális értéke kb a fele lehet.
Ahhoz képest hogy 70M-t ér, a Poolban nincs annyi jó meccse, tehát szerintem a Pool számára, mint befektetés, erősen kérdéses a jövedelmezősége. Itt mondhat akármit a szurkoló, a pénzügyeseket a befektetés PV-e, NPV-e érdekli, más nem. A CF és a várható CF nem biztos, hogy olyan beruházássá teszi a liverpooliak számára őt, hogy a projekt végén azt mondják, megérte. Persze, valamikor el fogják adni, amiért kapnak is pénzt...
Ahogy én látom, a Leipzig maximálisan az ő szintje volt. Nem a legjobb, de stabil. Én arra a polcra helyezném őt.
Ami pedig a jellembeli vonásait illeti, az nagyon sokak számára kérdéses. Kezdjük onnan, hogy már 10 évvel ezelőtt is voltak momentumai, maikor még a kutya nem tudta, ki ő. Azóta is vannak olyan balszerencsés megkeresései, nyilatkozatai, megmozdulásai, ami negatív megítélést von maga után. Amióta ő lett a csk, azóta a válogatottból kiemelték, ő lett a kivételezett. Egyrészt sem a kora, sem a viselkedése alapján nem érett meg erre, másrészt úgy vélem, hogy mióta kivételezett lett, azóta megbomlott a csapategység, és több a gyenge meccs.
Ez ugye vissza is utal a teljesítményére, és ha őszinték akarunk lenni, komoly, jó teljesítményt jóideje nem láttunk tőle. Nem is tudom, mikor lőtt utoljára gólt releváns csapatnak, téthelyzetből, nem büntetőből... Talán az utolsó ilyen asszisztja a svájciak ellen volt...
Szóval én összességében elismerem őt, de vannak fenntartásaim vele kapcsolatban és van egyfajta korlát, amit nem lépett át, csak a magyar média és az elvakult szurkoló akarja azt hinni, hogy annál profibb mentalitású játékossá vált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!