Jó az, hogy ilyen sok meccset játszik a válogatott (meg a többi is) egy évben? Nem veszíti el a varázsát? Három hónap alatt ez már a harmadik válogatott szünet volt hat meccsel a tarsolyban.
Figyelt kérdés
nov. 20. 18:19
1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem jó szerintem. Ezt az NL-t a barátságos meccsekkel együtt kéne dobni a kukába szerintem
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Szerintem sincs létjogosultsága az NL-nek. Most már az EB/VB selejtezőket is egy naptári éven belül zavarják le. A régi rendszer sokkal jobb volt, amikor elkezdték szeptemberben, aztán következő év októberében/novemberében fejezték be. Barátságos meccseket sem kellett ötször-hatszor játszani.
nov. 21. 07:15
3/3 anonim válasza:
Én régebben hiányoltam, miért nincsen több válogatott meccs, úgyhogy nekem tetszik. Egy harmadik sorozat már persze nem lesz olyan rangos, mint az EB és a VB, de mégis jobb, hogy van valami formája az egésznek, és nem csak barátságos meccs van több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!