Ha el szeretnék kezdeni baseball-ozni van esélyem arra hogy találok edzőt?
Egészen pontosan arról van szó, hogy csak otthon gyakorolgattam csak, tehát elmondható hogy szinte a nulláról kellene elkezdenem. Tudom, hogy egy csapatba kerüléshez kevés vagyok, de szeretném elsajátítani a dobó (pitcher) poszt minden tudományát és talán a jövőben bekerülni egy amatőr csapatba is. Rákerestem több hirdető oldalon is, hogy képeznek e ki dobókat, de őszintén szólva sehol nem találtam, a Magyar Baseball Szövetségen kívül nincs semmi találat. Esetleg kisebb baseball csapatoknál érdemes érdeklődni, hogy vállalnak e kifejezetten dobó pozícióra edzést? Természetesen nem zárkózom el attól, hogy minél előbb bekerüljek egy csapatba, sőt nagyon is örülnék neki, de tudom hogy a képességeim még nem elég fejlettek hozzá és gyakorolnom kell.
Itt még külön meg szeretném kérdezni, hogy esetleg itt olyan, aki - ha máshogy nem is - kettesben benne lenne alkalmi edzésekbe? Elkapó és dobó pozíciókkal váltásban. Az nagyon sokat segítene, bár tudom hogy a támadó posztokra nagyobb az érdeklődés. 33 éves vagyok és tudom hogy egy csapatban az átlag életkor 20-25 év között mozog de nem fogadhatom el ellenérvként, hogy már idősebb vagyok, mert motivált és elszánt vagyok. Ugyan jelenleg nem vagyok olyan formában, hogy lejátsszak egy teljes meccset, addig nem mondok le erről a célomról, amíg gyakorlatban be nem bizonyosodik, hogy valóban nem vagyok rá képes. De kapjak bármennyi hátráltató érveket és megjegyzéseket ugyanúgy azt fogom érzeni, hogy képes vagyok rá. Ne haragudjatok, hogy így kitértem erre, de sokan vannak ezen az oldalon akik inkább kritizálják az embereket akik el szeretnének érni valamit, mint tanácsokat adnak. Bízom benne, hogy kapok hasznos tanácsokat/ötleteket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!