Mi ez a nagy utálat Vinícius Jr. iránt?
Figyelt kérdés
Nem nagyon követem a labdarúgást, csak most az aranylabda miatt szembejött velem pár cikk, meg hozzászólás, amiben még a reálosok is szidták a brazil gyereket.
Mi a gond a sráccal? Miért ennyire népszerűtlen?
okt. 29. 15:44
1/10 anonim válasza:
Mert a pályán egy durva, alattomos, sportszerűtlen nagyképű játékos.
3/10 anonim válasza:
Nekem például tököm tele van azzal, hogy bárkit rasszistának titulál, aki kritikával illeti.
4/10 anonim válasza:
De tényleg, ekkora öntelt paraszt még a focisták között is ritkaság.
5/10 anonim válasza:
Nagyképű, arrogáns, sportszerűtlen,a pályàn is mindig balhézik, mind a játékvezetőkkel, mind az ellenfeleivel, sokszor a szurkolókat is provokálja. Aki bármilyen kritikát meg mer fogalmazni az rasszista és csak a bőrszíne miatt mondanak róla rosszat
6/10 anonim válasza:
Idén nagyon gyenge volt a mezőny, nem igazán volt kiemelkedő teljesítmény, ezért jöhetett egyáltalán szóba ez a bohóc, ha a Barcelona lendülete vagy a City-é kitart, akkor szerencsére jövőre már nem lesz téma Vinicius.
7/10 anonim válasza:
Én egész konkrétan miatta nem nézek már egyáltalán Real Madrid meccseket, annyira ellenszenves. Még BL-döntőt se.
8/10 anonim válasza:
Szokásos rasszizmus. A fehér elitista náciknak nem tetszik hogy egy fekete gyerek lenyomja őket az imádott sportjukban.
9/10 anonim válasza:
8 érdekes ilyen hangokat nem hallok Lamine Yamalról, Mbappéről, Bellinghamről vagy bármely más sötétbőrű játékosról. Vinicius amiatt kap ennyi sértést a bőrszínére mert állandóan azzal védekezik
10/10 anonim válasza:
9-es...Lamine Yamalt is megfogják találni ezzel, mivel nem éppen spanyol csengésű a neve csak idő kérdése. Tudom, lenyilatkozta hogy őt ez nem érdekli és csak a játékra figyel, de hidd el őt is zavarni fogja mikor egy fontos meccsen sokadjára hagyja ki a helyzetet és az ellendrukkerek megtalálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!