Mi ez a nagy Szoboszlai utálat?
ma 14:02
úgyvan. nem is mondta senki, hogy azok jobbak. aki meg lepontozott, tegye nyugodtan. Szoboszlai attól még egy közepszerű beképzelt műmájer celeb játékos, aki kiválóan mutat a képernyőn a virító fogsorával. sokkal jobb és lelkesebb magyar játékosok vannak. Kerkez, Schäfer, Sallai sokkal szimpatikusabbak. a magyar csapat veszte az lesz, hogy túl Szoboszlaira fognak építkezni. és neki mostanában jobban megy a reklám, mint a foci. Dzsudzsák 2.0-s verziója.
6
Abból a szempontból hasonlóak hogy a kormány romma hájpolja őket úgy hogy nulla teljesítmény van mögötte.
8/
Szerintem nem mindenki irigy egyébként a szépség relatív nekem pl pont nem tetszik az általad említett csaj,nem is vágyok ilyen cicababára mert ez csak a külső az meg értékeket nem ad de tudom a mai világban már csak ez a menő ki,hogy néz ki vagy akár mennyi pénze van.Most őszintén pl az ilyen szépnek mondott nők azok kik?Az atyaúristenek?Nem lehet hozzájuk szólni ha valaki átlag ember?Bár van aki leszarja őket magasról 🙂 Ez a külsőségre épülő világ már lassan csak a hülyék játszótere lesz senki nem lesz különb mert szép,senki nem lesz különb mert drága autóval jár,stb... Ezernyi más érték van ami nem pénz vagy felületesség 🙂
Egyetértek itt a többséggel: nem csak most kezdtem focit nézni, de ezt a Szoboszlai-hype-ot én sem értem. Nem tartom olyan kiemelkedőnek, ahogy beállítják. Bár a magyar focira igaz, hogy vakok között félszemű a király.
Személy szerint nem érdekel, hogy milyen a "csaja", meg azt sem, hogy milyen az autója. Ez max a 14 éves korosztályt érdekli.
A sportembert keresném benne, de hiába, mert nagyon messze van ő a sportembertől. Ahhoz alázat kell. Vannak/voltak már ilyen sportolók fociban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!