Valóban piros lapot érdemel, ha meccs közben kézzel felveszem a labdát megvizsgálni, mert kipúposodott?
Figyelt kérdés
Szögletzászlónál védőként 1v1-be harcoltunk a labdáért, mikor feltűnt, hogy valami nem stimmel vele. Feltartott kézzel jeleztem a bírónak, hogy állítsa meg a meccset, majd kézzel felvettem a labdát. A labda valóban hibás volt, szemmel láthatóan volt rajta egy nagy pukli, ezt követően le is kellett cserélni. A gond csak az, hogy játékvezető emiatt kiállított, amiért kézzel hozzányúltam akció közben.okt. 20. 14:49
1/5 MDaniel98 válasza:
Kicsit szigorú, sárga lehet elég lett volna.
2/5 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy előtte kb 10 perccel már volt kicsit rosszúl kivitelezett szerelésem, amiért csak szabadrúgást ítélt az ellenfélnek, de lapot nem kaptam. Ezután jött az instant piros a púpos labda miatt.
okt. 20. 15:03
3/5 anonim válasza:
Szerintem tizenhatoson kívüli kezezésért nem szoktak piros lapot adni. Igazából amúgy is csak akkor ha gólba tartó labdát üt ki kézzel a mezőnyjátékos.
4/5 anonim válasza:
A támadás helye miatt szerintem sárga is elég lett volna
5/5 anonim válasza:
Piros nagyon nagy túlzás, sárga maximum…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!