Bosszanta ha 1 meccsen múlt volna több mint 1 millió ft tippmix nyeremény? Volt már ilyenre példa?
Figyelt kérdés
okt. 7. 06:14
1/10 A kérdező kommentje:
*Bosszantana
okt. 7. 06:14
2/10 anonim válasza:
Igen,de nekem ennyi sose lesz, mert én 500 ft-os téttel játszok.
3/10 anonim válasza:
nem költök ilyen marhaságra, így nem bosszant
4/10 A kérdező kommentje:
Én is csak 1500al raktam, több nagy oddsot, az Olympiakos csatára nem szerzett gólt, azon buktam el.
Kicsit bosszant mert nem szoktam görög ligára fogadni, volt több jó tippem is helyette, amiket kihagytam..
okt. 7. 08:05
5/10 anonim válasza:
Nincs ilyen hogy egy meccsen mulik. Nem igy kell felfogni.
Vagy bejon.
Vagy nem.
Ez most nem
6/10 anonim válasza:
hát nézd, az a szorzó az egész kötésre nem véletlen 762-es. azt jelenti, hogy nagyon nagyon nagy eséllyel legalább az egyik esemény, s így az egész fogadás vesztes lesz. és ez így is történt. ennyi.
7/10 A kérdező kommentje:
Ha legalább 2-3 tipp is rossz, akkor úgy vagyok vele, hogy bárhogy variálhattam volna, egy rossz tipp akkor is becsúszott volna. Amikor 1 megy el, akkor bosszant hogy pont azt az 1 rossz tippet raktam bele, most is lett volna több ami jó lett volna.
okt. 7. 17:01
8/10 anonim válasza:
Ez azért beszarás lett volna, ha bejön.
Amúgy szerintem túl sok dologra tettél.
9/10 anonim válasza:
100k -> 600 akárhány k.
Real Madrid vs Mallorca
1-1 lett :)
(1.09odds Madrid vagy Mallorca )
10/10 A kérdező kommentje:
Ez az El Kaabi azóta minden meccsen lőtt gólt amelyiken kezdő volt. Rohadjon meg pont akkor nem bírt.
nov. 13. 06:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!