Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Utáljátok a Fradit? Ha igen,...

Utáljátok a Fradit? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

okt. 6. 18:50
 1/4 hokedli pörkölttel ***** válasza:
57%
utálom mert egy nagyképű állami milliárdokból észnélkül összevisszavásárolt szemét szar csapat tele nagyképű divatszurkolókkal
okt. 7. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

#1-es eléggé nyersen, de leírta a lényeget.

Én még hozzátenném, hogy évtizedek óta, mióta az eszemet tudom a pesti csapatokat mindig kivételezték, a 80-as évekig vidéki csapat bajnokságot se nyerhetett. Az már lehet csak legenda, de amikor végre a győri ETO egymás tuán kétszer megnyerte a bajnokságot, (aki emlékszik az elsőt a legendás Üllői úti 2-3-al) Verebes szerint leszóltak fenntről, hogy mostmár álljanak meg, nem nyerhetnek több bajnokságot.

Na most ilyen milliőben én csak azt hallgattam, hogy a Fradi a nemzet csapata meg a szegény elnyomottak, mert a színűket meg a nevüket is elvették (mintha más csapatét anno nem). Ezzel szemben állítólag a marketing értéke miatt az állam kitartottja volt, mint most is (ha van jó foci, a nép se elégedetlenkedik, meg az ultrák se burogatják a kukákat), elvitték vidékről a jó játékosokat, a válogatottba is csak Pestről kerülhettél be és ha valami nem az ő szájízük szerint történt, akkor mindenki hibás az MLSZtől kezdve, csak ők nem...

okt. 9. 15:14
 3/4 MDaniel98 ***** válasza:
100%
A csapatot nem, Magyarország erősen túltolt sportfinanszírozását már jobban, mondom ezt úgy, hogy szeretem a sportokat és a foci a kedvencem.
okt. 9. 16:31
 4/4 anonim ***** válasza:
79%
Nem
nov. 3. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!