Lionel Messi beférne még bármelyik európai top klub kezdőjébe?
csak felületesen átfutottam a góllövő listát
valóban nem követem, de 37 éves!
nem kell ahhoz követnem hogy tudjam hogy egy 37éves már nincs olyan fizikai állapotban hogy a topfociban játszon...
az emberek 99%-a ennyi idősen már nem képes ilyen magas szinten focizni vagy bármilyen sportot űzni
persze kivételek mindig vannak, de láthatólag messi nem tartozik a kivételek közé, ugyanis ha beférne a mancitybe pl, akkor ott játszana, biztos hogy guardiola szivesen látta volna
ebben sem értünk egyet
mondj már nekem 3 37éves játékost aki top klubban stabil kezdő
nem véletlen nem tudsz
3at? Miert nem 6ot? 8at? :)
Ennek mi köze bármihez? Messiről van szó nem MÁS játékosokról. Pont ez a lényeg.
De amúgy a 38 éves Modric is vígan elfocizgatott tavaly és idén is a világ állítólagos legjobb klubbjában, akkor a több polccal feljebb lévő Messi miért is ne férhetne be?
Ja igen, mert csak… :)
ezt mondtam, kivételek vannak mint pl modric de ez nem jelenti azt hogy messi is képes lenne erre már
egyébként azzal se értek egyet hogy messi több polcal feljebb lenne mint modric
ja, bolívia ellen.
modric amúgy sem egy gólzsák, ő másban jó, attól az még messi szintje
ahogy kroos is másban jó, még is messi szintje, ahogy courtois is másban jó, még is messi szintje, ahogy rodri is másban jó, mégis messi szintje stb stb
nem csak a gólok és gólpasszok fémjelzik egy játékos képességeit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!