Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Lionel Messi beférne még...

Lionel Messi beférne még bármelyik európai top klub kezdőjébe?

Figyelt kérdés

okt. 3. 11:05
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mit hívunk top klub-nak...például a Manchester United, az Atletico Madrid, meg a Leverkusen top klubok?

Szerintem az elmúlt éveket nézve kettő azaz kettő klub van a világon, akire anélkül is rá merem mondani hogy top klub, hogy tudnám, mi a definíciója: az egyik a Real Madrid, a másik a Manchester City. Rajtuk kívül senkinek nem volt a közelmúltban éveken át tartó folyamatos jó teljesítménye. Ennek a kettőnek a kezdőjébe nem férne be már a Messi (kinek a helyére?). De nagyjából minden más európai klub kezdőjébe meg szerintem igen.

okt. 3. 12:16
 2/33 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Vegyük a két említett csapat legutóbbi BL-meccsét.

RM, támadók:

Valverde, Jude Bellingham, Vinícius Junior – Endrick

Endrick helyett (visszavontan), úgy hogy Vini van előretolva.

City, támadók:

Savinho, Foden, Doku, Haaland

Savinho vagy Doku helyére

Szóval ebbe a két csapatba nem férne be Messi?

okt. 3. 12:36
 3/33 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem a kérdést nem innen kell vizsgálni, hogy kinézünk egy meccset amikor az Endrick volt a kezdőben és feltesszük a kérdést hogy az Endrick helyett nem lenne jobb a Messi? Pontosan tudjuk mindketten hogy az Endrick az Mbappé cseréje, és nem, az Mbappé helyett szerintem ma már senkinek nem kellene a Messi.

A City-s példád szintén nem túl életszerű, klasszikus szélsőt a Messi sose játszott mert nem volt kifejezetten gyors soha. Nyilván minél idősebb, annál lassabb. Szerintem nincs az a bolond aki Savinho vagy Doku helyére betenné a Messit, hogy majd az gyorsabban fut.

Azt megadom, hogy a Foden helyett lehet hogy beférne, de a Foden is taktikailag szerintem sokkal fegyelmezettebb mint a Messi valaha volt.

okt. 3. 13:48
 4/33 A kérdező kommentje:

3. Abban igazad van, hogy minden mérkőzés specifikus. De kénytelen voltam kiindulni valamiből, ezért a legfrissebb mérkőzéseket vettem alapul.

Kérdezem másképp: szerinted Guardiola vagy Ancelotti találna-e - mérkőzéstől függetlenül - olyan játékrendszert, amiben Messinek kezdőként jutna szerep?

okt. 3. 13:52
 5/33 anonim ***** válasza:
30%
Igen, simán beférne bármelyik csapatba.
okt. 3. 18:01
 6/33 anonim ***** válasza:
35%
nem férne be
okt. 4. 13:40
 7/33 A kérdező kommentje:
6-os, kifejtenéd, hogy miért nem?
okt. 4. 13:51
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Beleférne! Öreg de még mindig minden idők legjobbja!
okt. 4. 15:57
 9/33 anonim ***** válasza:
51%

6-os vagyok

mert már lassú, és védekezésnél -1ember

max 20percekre belehetne állítani a meccsek végére, de stabil kezdő már nem lehetne egy topcsapatban sem

okt. 5. 15:15
 10/33 A kérdező kommentje:

9., köszi.

Miért kell gyorsnak lennie, ha a labdáinak szeme van, és így képes kontrollálni a teljes támadóharmadot?

okt. 5. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!