Tipmixpron miért tünt el a cashout opció?
Figyelt kérdés
4meccset raktam meg 1szelvényen... fogadtam a benficára, a leverkusenre, a barcelonára és az arsenalra 4ezerrel.
sokáig elérhető volt a cash out opció, gondolkodtam is rajta hogy kiveszem 12ezernél mikor vezetett már 2-0-ra a benfica és a leverkusen is, de úgy voltam vele hogy még várok, viszont ahogy elkezdődött a másik 2meccs eltünt a cashout... ez valami bug vagy normális?
szept. 19. 21:59
1/3 anonim válasza:
4 meccs kötésben, ha bármelyik meccsnél épp zárolva van a fogadás, nem elérhető a cashout.
2/3 anonim válasza:
Ez a cashout egy vicc. Ahol én látom, nagyon hamar eltűnik a lehetőség, ha vesztésre állsz. Szinte semmit se tudsz kivenni. Ha meg nyerésre állsz, nevetséges összegekkel enged kiszállni, többet ér jóval megvárni (igaz, lehet bukó is a végére).
3/3 anonim válasza:
Mit hittünk, igyekszenek minél több pénzt neked adni? :D
Amúgy meg nyilván algoritmus, és ha veszésre állsz, ha nyerésre, akkor is keveset lehet cash outolni, kivéve ha már nagyon a vége közeleg a meccsnek, akkor szokott megnőni értékelhető szintre.
Ennélfogva valóban közel áll a vicchez és nem sok értelme van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!