Láttad Szoboszlai Istencsászár Dominik milyen gólt ragasztott a Milan kapujába a BL-ben?💪🇭🇺
Figyelt kérdés
szept. 17. 22:53
1/15 anonim válasza:
Élőben nem, mert pont akkor mentem ki wc-re, legyintettem előtte hogy ebből már úgy se lesz semmi, erre tessék…a gól visszajátszását viszont már láttam.
2/15 anonim válasza:
Véletlen belebotlott.
Ha én vagyok ott és van ennyi szerencsém rólam is bepattant volna.
3/15 anonim válasza:
Magyar adófizetők pénzéből lőtt gólt, nemhogy a dunánál lapátolná a homokzsákokat.
4/15 anonim válasza:
Undorító ingyenélő politikai prostituált.
5/15 anonim válasza:
4: én futball-rib.ncnak hívom az ilyet mint ő:D
6/15 MGéza válasza:
Örvendek hogy végre éles meccsen is betalált, mellesleg remélem, hogy nem ebből az egy góljából fog élni egész évben.
7/15 anonim válasza:
2# ha még csak az angol 2. osztályban focizol, ne csüggedj te is bekerülhetsz a Liverpool csapatába egyszer.
8/15 anonim válasza:
ma 13:30
ki mondta, hogy mi oda vágyunk...?
9/15 anonim válasza:
Beletette a lábát, és a félig üres kapuba sikerült tennie pár méterről... oké hogy sehol sem vagyok hozzák képest (fociban legalább is), de ez nem "óriási gól", ahogyan az origón írják...
10/15 MGéza válasza:
#9: Attól függ honnan nézzük, szerintem egy átlag NBI-es "profi" ebben a helyzetben kirúgta volna a stadionból is a lasztit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!