Miért veszik ilyen komolyan a sulifocit?
#2 Nézd komám, én cselgáncsozok, minden versenyen árulnak olyan pólót, hogy "Ha a judo könnyű lenne, focinak hívnák!", ami nyilván poén, és nyilván az összes többi sportághoz is nyomják ugyanezt, csak a sportot, meg a dekort cserélik le, de ez egy poén. Egy vicc...
Amit meg te írsz itt nagy komolyan, azzal mit akarsz elérni?
2:
Én kajakoztam versenyszerűen, de amikor hobbiból emellett elkezdtem nagypályán is focizni a BLSZ III. osztályban, nos azért kemény tanulság volt aktívan lejátszani 90 percet. Maradjunk abban, hogy egész más úgy le futni 10-12 km-t, mint erőnléti futóedzésen. Ne becsüld alá, próbáld ki.
"De amikor elkezdődik a meccs, mintha az életük múlna rajta. Halálosan komolyan veszik. Pl múltkor kapufát lőttem, erre csapattársaim fogták a fejüket, mondván: hát ez hülye bmeg. Nem is értem. Semmilyen tétre nem megy vagy hasonló. Valami tipp?"
Túlreagálták. Iskolás korban elég sokan kis hülyék még viselkedésileg, ha meg felpörgeti őket az adrenalin, akkor főleg.
Másrészt viszont egy mérkőzésnek pont az a lényege, hogy két fél verseng egymással hogy ki a jobb, még akkor is, ha semmi egyéb tétje nincs. Értelmét veszíti, ha az egyik csapat tagjai csak félgőzzel játszanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!