Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért veszik ilyen komolyan a...

Miért veszik ilyen komolyan a sulifocit?

Figyelt kérdés
Mikor tesi van, a legtöbb fiú bemelegítés után elmegy focizni. Köztük én is. Jön a csapat elosztás, vagy csapattárs választás, stb... De amikor elkezdődik a meccs, mintha az életük múlna rajta. Halálosan komolyan veszik. Pl múltkor kapufát lőttem, erre csapattársaim fogták a fejüket, mondván: hát ez hülye bmeg. Nem is értem. Semmilyen tétre nem megy vagy hasonló. Valami tipp?

szept. 11. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
A hetem csúcspontja volt. Nem tudom, de ez véresen komoly dolog
szept. 12. 02:34
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
Ezért nem szoktam csapatjátékot játszani tesiórán.
szept. 12. 15:24
 3/8 anonim ***** válasza:
22%

#2 Nézd komám, én cselgáncsozok, minden versenyen árulnak olyan pólót, hogy "Ha a judo könnyű lenne, focinak hívnák!", ami nyilván poén, és nyilván az összes többi sportághoz is nyomják ugyanezt, csak a sportot, meg a dekort cserélik le, de ez egy poén. Egy vicc...

Amit meg te írsz itt nagy komolyan, azzal mit akarsz elérni?

szept. 12. 15:47
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

2:

Én kajakoztam versenyszerűen, de amikor hobbiból emellett elkezdtem nagypályán is focizni a BLSZ III. osztályban, nos azért kemény tanulság volt aktívan lejátszani 90 percet. Maradjunk abban, hogy egész más úgy le futni 10-12 km-t, mint erőnléti futóedzésen. Ne becsüld alá, próbáld ki.

szept. 12. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
Szó sincs itt alábecsülésről. Tényekről van szó.
szept. 12. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

6:

Te mit sportosz?

szept. 12. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:
16%

"De amikor elkezdődik a meccs, mintha az életük múlna rajta. Halálosan komolyan veszik. Pl múltkor kapufát lőttem, erre csapattársaim fogták a fejüket, mondván: hát ez hülye bmeg. Nem is értem. Semmilyen tétre nem megy vagy hasonló. Valami tipp?"

Túlreagálták. Iskolás korban elég sokan kis hülyék még viselkedésileg, ha meg felpörgeti őket az adrenalin, akkor főleg.

Másrészt viszont egy mérkőzésnek pont az a lényege, hogy két fél verseng egymással hogy ki a jobb, még akkor is, ha semmi egyéb tétje nincs. Értelmét veszíti, ha az egyik csapat tagjai csak félgőzzel játszanak.

szept. 12. 18:22
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Ide is beférkőzött a kormány focibolondériája. Mindenhol azt látják hogy a focista az isten, a sztár, akiről állandóan cikkeznek, aki tele van tömve milliárdokkal, aki luxus szuperautókkal krúzol, akire tapadnak az insta macák stb., persze hogy már fiatalon megfertőzi őket a fociláz, és egy nyamvadt tesiórás 20 perces "meccset" is halál komolyan vesznek. Ezért nem is engednék iskolába focit, fussanak a salakpályán körbe vagy másszanak kötelet. Focizni elég a haverokkal a grundon hétvégente.
szept. 13. 20:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!