Mi ilyenkor a helyes döntés?
Figyelt kérdés
Az,hogy nekem a magyar csapatok közül ki legyen a kedvecem azt sehogy se bírom eldönteni,mert fogalmam sincs, hogy csinálja egy igazi szurkoló. Úgy voltam ezekkel,hogy a bátyám Fradi szurkoló és régen vele és a társaival jártam válogatott meccsekre, de a Fradit valahogy sose éltem,egyébként Loki meccsen voltam először életemben,de Loki szurkoló se lettem. A Zalaegerszeggel van az első olyan nagy élményem,hogy meghallgattam az indulójukat és nagyon tetszett,még amikor pici voltam. Jelenleg,ami a legszimpatikusabb csapat az a Paks,amiért csak magyarok játszanak benne és Bognár Györgyöt nagyon tisztelem meg szeretem. De például nagyon szimpatikus a Haladás is,amiért a rendszer így kicsinàlta,hogy kvázi csődbe ment.Meg az NB2es Szentlőrinc is mint aranyos csapat. De egyébként 1 maradandó élményem az is kiskoromból,hogy egyszer amikor Békéscsabára mentünk jegyet csináltatni nekem válogatott meccsre,akkor ott adtak 1 Előrés karkötőt csak úgy. Hogyan lenne tehát helyes a választás?aug. 25. 22:30
1/2 anonim válasza:
Az, hogy valaki egy csapat elkötelezett szurkolója lesz, nem így alakul ki.
Az nem így működik, hogy egyet gondolok és innentől kezdve Fehérvár szurkoló vagyok. Ha nincs olyan igazán komoly élmény ami odaköt a klubhoz akkor nincs miről beszélni.
De nem is kötelező szurkolónak lenni. Én se szurkolok egyik csapatnak sem, csak szeretem a jó meccseket. Csak sajnos nehéz beletrafálni. Tegnap is a Pool meccset néztem, aztán a Nyíregyháza meccs sokkal izgalmasabb volt :D
2/2 MDaniel98 válasza:
Én azért lettem Barca-szurkoló 2005-ben, mert tetszett a rövidpasszos játék+Ronaldinho.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!