Mi lenne a helyes döntés szerintetek Biden esetében?
Ha kilép a versenyből, ki lenne az ideális jelölt helyette?
Harris, Obama, valaki más?
Az USA-ban élsz?
Mert ha nem akkor nem mindegy neked, hogy mit csinál Trump az Államokban?
Mert engem, mint európai polgárt kizárólag az érdekel, hogy melyiküknek jobb a külpolitikája. És számomra, mint európainak Trump sokkal jobb választásnak tűnik mint Biden.
Arról nem is beszélve, hogy a demokraták annyira gyűlölik Magyarországot, hogy vízumkötelessé tették az USA-t nekünk. A republikánus kormány idején ilyen nem volt, akkor elég volt csak az ESTA.
Így ez mégegy érv, hogy én inkább Trump nyereségének szurkoljak.
"Arról nem is beszélve, hogy a demokraták annyira gyűlölik Magyarországot, hogy vízumkötelessé tették az USA-t nekünk."
Errõl egyedül az Orbán-kormány tehet, nem az USA. Az USA szemében mi egy kis porszem vagyunk, de az hogy nyíltan támogatunknegy elítélt bűnözőt mint jeltet, miközben sírunk hogy jaj az ellenzék kapott pár milliárdot akkor ne csodálkozzunk rajta, hogy nem vagyunk az amerikaiak szíve csücske.
Plusz ez a vízum dolog sem teljesen igaz. Ugyanúgy lehet ESTA-val menni. Csak más az érvényessége.
Azt hittem a második világháború után már végre megtanultuk, hogy sosem az a megoldás, ha egy népet kollektíve megbüntetünk.
És az hogy lehet, hogy az USA még Oroszországot sem utálja annyira mint Magyarországot?
A demokraták még a kettős adózási egyezményt is felrúgták, ezzel megnehezítve magyarok ezreinek az életét, miközben Oroszországgal a mai napig érvényes és fennáll.
Szerinted mégis milyen jogon utalnak minket a demokraták még Putyinnál és Oroszországnál is jobban?
Vagy szerinted Magyarország rosszabb mint Putyin Oroszország? Te egyetértesz ezzel a demokrata állásponttal?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!