Mit gondoltok arról hogy Szappanos Péter átigazolt Szaud Arábiába?
Figyelt kérdés
aug. 24. 08:29
1/8 MDaniel98 válasza:
Megértem. Megkötötte élete utolsó, de legnagyobb szerződését.
2/8 anonim válasza:
34 évesen ennél jobb lehetőséget nem kapott volna máshonnan. Karrierje végéhez közeledve legalább több pénzt keres ott, mint Pakson kapott.
4/8 anonim válasza:
Jól tette, én is mentem volna helyében.
5/8 anonim válasza:
Jó döntés volt.keres is némi pénzt talán többet is mint a Paksnál.
6/8 Gál Gábor 2024 válasza:
Elnézve a pályafutását, ez jó döntésnek tűnik.
30+ évesen már a kapusok is inkább leszállóágon vannak.
Sosem játszott külföldön.
Az egyetlen negatívum, hogy biztosan nem játszhat UEFA-tornákon.
Pro:
- több pénz
- a szaúdi bajnokság szerintem már nem gyengébb a magyarnál
- nemzetközi tapasztalat
7/8 anonim válasza:
Aki tudja, miről szól a sportgazdaságtani ismeretek, az nyilvánvalóan értékeli a helyzetet.
Nem megyek bele ebbe, mert dissertálni lehetne belőle. Ami engem illet: ennek mentén ítélem meg én is a dolgot.
8/8 anonim válasza:
Ő dolga, legalább megalapozza pénzügyileg a futball utáni jövőjét, valszeg a gyerekeinek is bőven jut a pénzből, nem lesznek megélhetési gondjaik. Legalább elmondhatja magáról hogy egy bajnokságban játszhat Cristiano Ronaldoval és Neymarral, ami asszem rajta kívül más magyarnak nem adatott meg. A nagy szakállával egyébként is beleillik az ottani környezetbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!