Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szoboszlai Dominikot miért...

Szoboszlai Dominikot miért tartják sokan túlértékelt sportolónak?

Figyelt kérdés
Szerintem Milák Kristóf sokkal, de sokkal túlértékeltebb nála. Dominik legalább megküzdött a sikerért.

aug. 12. 13:45
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
😂😂
jan. 5. 15:34
 42/49 anonim ***** válasza:
0%
Jah. Ilyenek a válaszaid
jan. 5. 15:37
 43/49 anonim ***** válasza:
Mert vicces vagy
jan. 5. 15:44
 44/49 anonim ***** válasza:
Én alapvetően eleg durvan foccirajongó vagyok, de azt el kell ismernem, hogy ebben az összehasonlításban Milák jobb. Szoboszlainak se egyénileg, se csapat szinten nincs semmi komolyabb eredménye, míg Milák 2 arany és 2 ezüst olimpiai éremmel rendelkezik, felállított 2 vilagcsúcsot, ehez meg jön egy valag vb és eb cím. Szobonak csak osztrak bajnoki címe van, ami nem nagy dolog, egy német kupa meg egy angol ligakupa, nemzetközi díjakkal nem elismert játékos
jan. 5. 19:14
 45/49 anonim ***** válasza:
0%

Pár éve, vagy mikor mikor a Liverpoolban kezdettel játszani nem arról szólt minden hogy úristen ez mekkora dolog? Olimpiai bajnokunk meg ezüstérmesünk meg már kva sok volt

Szoboszlai külföldön és százszor ismertebb és elismertebb. Már ha csak az insta követőket nézzük akkor is. A pénzről meg már nem is beszélek. Arról már beszéltem az egyik milliárdos pedig fiatalabb is a másik meg sosem lesz az

jan. 5. 19:29
 46/49 anonim ***** válasza:
#45 kb minden sportoló gazdag, nem nagyon értesz a sportolhoz ez látszik. Szoboszlai csak a magyaroknak nagy durranás, külföldön feleannyira sem törődnek vele mint itthon. Több milliárdan játszottak/játszanak jó csapatokban szoboszlai csak 1 közülük és nem is annyira jó játékos. Olimpián nyerni vagy dobogósnak lenni sokkal nagyobb dolog mint amit szoboszlai csinált eddig, olimpiára alapból kijutni is nagy dolog.
jan. 5. 20:20
 47/49 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg? Van több MILLIÁRD focista aki ráadásul jó csapatban is játszik? 🤣🤣
jan. 5. 20:58
 48/49 anonim ***** válasza:
igen😂 minden időkben van
jan. 5. 21:04
 49/49 anonim ***** válasza:
0%
Édes istenem
jan. 5. 21:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!