Balatonlellén nincs strand röplabda pálya?
Figyelt kérdés
Üdv! Ismerőseimmel megyünk Balatonlellére pár napra nyaralgatni/hesszelni, és imádunk strandröpizni (bár bénák vagyunk, de jó kis program, lehet ismerkedni, barátkozni stb). Utoljára 12 éve voltam ott, szóval az emlékek megfakultak. De körbenéztem google maps-en, és se Lellén, se Bogláron nem láttam egy strandröpi pályát se (egy 6-7 éves, homályos felvételen mintha röpizne pár fiatal a Boglári élménystrand mellett, de az se fix). Lehetséges ez, hogy a Déli part 2, egyik legnagyobb üdülővárosában nincs erre lehetőség, vagy csak nekem kerülte el a figyelmem?aug. 6. 13:52
1/3 anonim válasza:
Szerintem csak elkerülte a figyelmed.
Én Bogláron nőttem fel, és mondjuk én pont azt szerettem benne, hogy nyugis; nincsenek koncertek, zajongások stb.
Lellén mintha a strandon lenne pálya. Lehet, rosszul emlékszem, de mintha ott láttam volna.
Én röplabdáztam is, bár nem a strandos verzió a kedvenc, ezért nem mondom biztosra
2/3 A kérdező kommentje:
#1 Köszi, akkor nem lesz baj. Akkor Bogláron a szabadstrandon van röpipálya, nem a fizetősön? A Lelleit majd megnézzük, bár a szállás a kettőtől pont egyenlő távra van.
aug. 9. 14:38
3/3 anonim válasza:
Lelléről beszéltem...
Régebben nem volt külön boglár és Lelle, úgy hívták: Boglárlelle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!