Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 19 évesen el lehet kezdeni...

19 évesen el lehet kezdeni valahol röplabdázni, ha csak hobby szinten szeretnék játszani?

Figyelt kérdés

jún. 30. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Természetesen, szerintem erre bármilyen sportágnál van lehetőség. A kérdés csak a "hol"? Ha valami aprócska településen élsz, úgy nehezebb lesz.
jún. 30. 20:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Budapesten!
jún. 30. 23:12
 3/7 anonim ***** válasza:
júl. 1. 10:44
 4/7 anonim ***** válasza:
júl. 1. 10:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
júl. 2. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:

A hobbi nálad mit takar?

Női v ffi röpi esetleg koedukált?

Posztra játszó csapatba szeretnél kerülni vagy a "csillagos" elvet követőt?

Ha az előbbi, akkor milyen poszt? És jelenleg milyenek a képességeid, hol tartasz?

júl. 2. 21:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Fhu 6. Hát nagyon szívesen edzenék akár heti 4-5x és nem csak hobby szinten is csinálnám viszont úgy láttam nincs erre nagyon lehetőség 19 évesen már…

Nőit keresek tudom az alap érintéseket, szerválni, igazából kiskorom óta mindig is sportoltam valamit, szóval jó képességeim vannak, sportos alkatom van.

júl. 6. 15:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!