NB 3, NB 2 és NB 1 magyar labdarúgó bajnokságokat melyik csatorna közvetíti? Az egészet közvetítik vagy csak azt amikor már az NB 1 csapati kialakultak?
köszönöm
Kupa jár az első helyen végző csapatnak? Vagy valami más jutalom az első (esetleg még a második és harmadik) helyen végzett csapatnak?
Nem tudom eldönteni hogy unatkozol és troll vagy, vagy azt sem tudod, mi az a labdarúgás? Szerinted mi jár a győztesnek? Bajnoki aranyérem a csapattagoknak és vándorkupa, ami mindig az aktuális bajnoknál van. Az NBII-III, alacsonyabb osztályok csapatai éves kupát kapnak amit náluk marad. Amúgy az összes aktuális versenykiírást itt érheted el:
Nem vagyok troll. Csak nem tudtam ez miről szól, kupáról vagy hogy aki ezt a versenyt megnyeri, tovább megy valami más bajnokságra.
Az EB-t és VB-t mindig nézem, de a magyar bajnokságot eddig soha nem néztem,ezért kérdeztem.
De úgy látom ezen az oldalon már bármit kérdez az ember abból mindig csak baj van. Kíméljetek a további válaszoktól inkább köszönöm. Te vagy troll utolsó hogy a kérdéshez nem illő választ és sértegetést írsz.
"Te vagy troll utolsó hogy a kérdéshez nem illő választ és sértegetést írsz."
Pedig ennél részletesebb választ bajosan kaphattál volna, mint a hivatalos versenykiírásokat, ahol a 10-es pontban fel van sorolva, hogy kinek milyen jutalmazás jár. Én is köszönöm, hogy megköszönted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!